Keresés

Nyereményjáték - Vibrátor Infó kvíz

Már jeleztük, hogy az Erotika Shop szexshop karácsonyi tombolajátéka nagy durranás lesz! Az év utolsó sorsolásán nem csak egy, hanem három különböző nyeremény is kihúzásra kerül, több mint 120.000 Ft értékben. Fődíj a LELO egyik újdonsága a LELO Sina hanghullámos csiklóizgató 64.990 Ft értékben!

Szerezz extra tombolákat a játékra, a Vibrátor Infó jóvoltából!

Játssz velünk, és 20 db tombolát kaphatsz a karácsonyi sorsolásra! Nem kell mást tenned. mint kitöltöd az alábbi, 5+1 kérdésből álló kvízünket. Keresd meg az oldalunkon a válaszokat a feltett kérdésekre, és ha mindet megtaláltad, máris tiéd lehet a 20 db tombolából álló csomag! (A kvízt kitölteni, és a tombolákat begyűjteni 2020. dec. 18.-ig van lehetőséged!)

A kérdéseket egymás után kapod meg, a válaszokat pedig megtalálhatod a cikkeink között. Keresd az alábbi ikont, hogy begyűjtsd a válaszokat! (segítségedre lehet oldalunk kereső funkciója is)

UPPSZ! Ez a hajó már elment! :(

A nyereményjáték sajnos már nem elérhető, így lemaradtál az extra tombola szelvényekről. De nincs veszve semmi, ígérjük, hogy lesznek még hasonló játékain.

További tombolákat vásárolhatsz az összegyűjtött hűségpontjaidból

A sorsoláson bárki részt vehet, aki legalább 5.000 Ft értékben vásárolt már a szexshopban. A webáruház felhasználói minden vásárlásuk után hűségpontokat kapnak, melyeket kedvezményes vásárlásokra, vagy tombola szelvényekre is beválthatnak. Akár egy darab virtuális tombolával is esélyed lehet az értékes nyereményre! 

  1. Vásárolj az Erotika Shop online szexshopban legalább 5.000 Ft értékben! A játékban kizárólag a shop regisztrált felhasználói vehetnek részt, így szükséged lesz egy regisztrációra. (Ezt megteheted a vásárlás előtt, de akár vásárlás közben is regisztrálhatsz.) Ezer forintonként jár egy hűségpont, egy szelvényhez pedig öt pontra van szükséged.
  2. Látogass el a tombola sorsolás oldalára, és "vásárolj" szelvényeket a játékra. Te döntöd el mennyi hűségpontot váltasz be. Természetesen több szelvénnyel nagyobb eséllyel indulhatsz.
  3. A sorsolás után pedig e-mail értesítést kapsz a nyereményről, amennyiben te voltál a szerencsés.