Keresés

Vibrátor használati kisokos

Hogyan használjuk a titkos kényeztetőket?

Megvásároltad első vibrátorodat? Már alig várod, hogy kipróbálhasd, de hogy ne csak úgy „hű bele Balázs módjára”, hanem tudatosan használd, néhány dolgot jó ha nem hagysz figyelmen kívül.

A legtöbb használati útmutató ugyanis csak az eszköz technikai kezelésére terjed ki. (Hogyan kapcsold be, hogyan kapcsold ki, hogyan tisztítsd, stb… ) Ezek is hasznos információk, de ha nem vagy még “rutinos” ebben a témakörben van még néhány dolog amire érdemes figyelned.

No lássuk!

Első alkalommal teremtsd meg magadnak a kényeztetés megfelelő, nyugodt körülményét. Ezután jöhet a kísérletezgetés. Barátkozz vele, figyeld tested minden egyes reakcióját! Jó ha megismered játékszered mit vált ki belőled érzékeny pontjaidon. Hidd el, a pasid is értékelni fogja, ha határozottan tudod kezelni!

Ne kezd rögtön a legmagasabb fokozaton használni, kövesd a fokozatosság elvét. Minden használat után fertőtleníts! Hogy megakadályozd a kisebb mikrosérüléseket használj síkosító gélt! Meglátod, ezzel nemcsak a sérüléseket kerülheted el, hanem az érzés is sokkal finomabb lesz azáltal, hogy olajozottan ide oda csúszkálhat benned kényeztető játékszered.

A prémium kategóriás vibrátorok igazán halkan működnek, de ha zavarna, nyugodtan hallgass zenét.

S mindez miért jó nekünk?

A vibrátorokat kezdetben a női hisztéria kezelésére használták, mely megkönnyítette az orvosok kézzel történő fáradságos masszírozását. Szépen lassan bekerült az otthonokba, és az addig orvosi műszerként használatos eszköz a szexipar egyik játékszerévé vált.

A pornóipar fejlődésével a szexuális tárgyak alakulása is az emberek igénye és fantáziája szerint változott. Ma már nagyon változatos a paletta, rengeteg vibrátor közül választhatunk. A legtöbbjük már nem is hasonlít egy igazi péniszhez.

Az utóbbi években ezeket a kis finom kütyüket, már nemcsak behatolásra tervezték, hanem a csikló izgatására is. Tudvalévő ugyanis, hogy a nőknek csupán 20-30%-a képes hüvelyi úton orgazmusra. Elég fárasztó és akár hosszadalmas is lehet (pláne ha még béna is a pasi) azonban szeretkezés közben valamelyikőtök ujját használni. Bármikor előkaphatod és szeretkezés közben is használhatod partnereddel. Állítólag azoknak a nőknek, akiknek van otthon vibrátoruk, sokkal több orgazmusuk is van. És hát valljuk be, minél többször van, annál jobban kívánjuk.

Nemcsak saját magad izgathatod vele, hanem ingerelheted a pasid gátját, heréit is. Nagyon sok férfi tud beindulni attól a látványtól, amikor a csaja a szeme láttára izgatja magát, vagy akár orális szex közben vibrátort tart a szájához.

Nem a pasidat helyettesíted vele, hanem színesebbé (megkockáztatom élménydúsabbá ) teheted szexuális életedet.

Ha még csak kacérkodsz a gondolattal, de partnered meggyőzhetetlen: Vágj bele! Szerintem ő sem fogja megbánni!