Keresés

Vibrátor ajánló: mystim vibrátorok

mystim vibrátorok

A mystim elsősorban elektro stimulációs, és bizarr szexjátékszereiről ismert. De ezek mellett, természetesen hagyományos kényeztetőket is gyárt. Most szeretnénk neked bemutatni a vidám színekben pompázó mystim prémium kategóriás vibrátorokat.

Ellentétben a komor fekete színű elektro vibrátorokkal, a hagyományos mystim vibrátorok élénk színeket kaptak. Mindegyikükre jellemző a prémium alapanyagok használata és a precizitás. A mystim vibrátorok nem olcsó szexjátékszerek, de ahogy már többször is említettük a szexuális segédeszközök egyik legfontosabb tulajdonsága az anyaga. A minőségi alapanyagok pedig nagyban befolyásolják a kényeztetők árát is. Az anyaghasználatra kifejezetten figyelnünk kel, ha érzékeny a bőrünk. A mystim vibrátorok borítása orvosi minőségű platina szilikon, mely 100%-ban bőrbarát. Így a legérzékenyebb bőrűek is használhatják. Nem vált ki semmilyen bőrirritációt.

mystim vibrátorok

A vibrátorok vízállóak, így rendkívül könnyen tisztán tarthatóak, nem beszélve a változatos felhasználási lehetőségekről. Akár kádban vagy a zuhany alatt is bevethetőek. Változatos formai kialakításuknak köszönhetően, mindenki megtalálhatja a legideálisabbat. Akár g-pont vibrátort, vagy csiklóizgatós vibrátort keres, akár sima, vagy barázdált felszínűt.

A mystim vibrátorok természetesen nem csak vízállóak, hanem újratölthető lítium – ionos akkumulátorral rendelkeznek, így az elemekkel sem kell bajlódnod. Egyetlen töltéssel akár három óra folyamatos használatot is bírnak!

Mágneses töltés

A vibrátorok két erőteljes, de ugyanakkor diszkréten halk motorral készülnek. Nyolc különböző rezgésmintát ismernek, melyek erőssége öt szinten állítható. (8 vibrációs ritmus X 5 erősség így összesen 40 különböző beállítás érhető el) A tároláshoz pedig egy elegáns cipzárral zárható tároló tokot is kapunk.

Elegáns és praktikus tároló