Keresés

Vibe therapy Quantum minivibrátor teszt

Szerettem volna egy apró és olcsó csiklóizgató vibrátort, és ez a csöppség nagyon megtetszett. A Vibe Therapy nem egy noname márka, az ára pedig alig pár ezer forint, így e mellet döntöttem.

Vibe Therapy Quantum egy kis igásló, óriási állóképességezel! Hossza mindössze 8.6 cm, kellemes és olcsó kiegészítő. Apró méretének köszönhetően tényleg bárhová magunkkal vihetjük, észrevétlenül meglapulhat a női táskában, készen rá hogy feldobjon egy unalmas napot az irodában :). Ideális nyaraláshoz, vagy egy kis huncutkodáshoz, szinte bárhol.

A Quantum tényleg egy egyszerű és olcsó vibrátor, így óriási elvárásaim nem voltak vele kapcsolatban. De hozza a Vibe Therapy-tól elvárt minőséget, és első pillantásra egy nagyon elegáns vibrátor.

A teljes vibrátor mindössze 8.6 cm hosszú, az ármérője kb 2cm. Tényleg aprócska. Teljes egészében ABS műanyagból készül. A kemény anyaga jól vezet a rezgéseket, ezért intenzív stimulációt ad. Egy darab N jelű elemmel működik. Ez általában nincs minden háztartásban, de szerencsére a csomag tartalmazza.

Hét különböző rezgésmódod ismer, az első három fokozat folyamatos, a további négy pedig lüktető, pulzáló ritmusok. A rezgések rendkívül egyszerűen, egyetlen gombbal váltogathatóak. A kis minivibrátor teljesen vízálló, így zuhany alatt, vagy akár a fürdőkádban is használható.

A Vibe Therapy Quantum ideális maszturbáláshoz, de a páros játékokat is feldobhatjuk vele. Mi gyakran bevetjük szeretkezés közben is. Imádom amikor a párom izgatja vele a csiklómat, vagy mikor teljesen bedugja a puncimba, miközben a nyelvével kényeztet.

Pozitívumok

  • kicsi, de tehetséges 🙂
  • intenzív rezgés
  • hét különböző ritmus
  • kedvező ár

Negatívumok

  • elég gyorsan lemerül

Összességében a Vibe Therapy Quantum rúdvibrátort tényleg csak ajánlani tudom. Ez egy kicsi, de nagyon praktikus játszótárs. És mindig kéznél lehet. Nem vártam el tőle csodákat, de kellemesen csalódtam benne.

Bea