Keresés

Vibe therapy Quantum minivibrátor teszt

Szerettem volna egy apró és olcsó csiklóizgató vibrátort, és ez a csöppség nagyon megtetszett. A Vibe Therapy nem egy noname márka, az ára pedig alig pár ezer forint, így e mellet döntöttem.

Vibe Therapy Quantum egy kis igásló, óriási állóképességezel! Hossza mindössze 8.6 cm, kellemes és olcsó kiegészítő. Apró méretének köszönhetően tényleg bárhová magunkkal vihetjük, észrevétlenül meglapulhat a női táskában, készen rá hogy feldobjon egy unalmas napot az irodában :). Ideális nyaraláshoz, vagy egy kis huncutkodáshoz, szinte bárhol.

A Quantum tényleg egy egyszerű és olcsó vibrátor, így óriási elvárásaim nem voltak vele kapcsolatban. De hozza a Vibe Therapy-tól elvárt minőséget, és első pillantásra egy nagyon elegáns vibrátor.

A teljes vibrátor mindössze 8.6 cm hosszú, az ármérője kb 2cm. Tényleg aprócska. Teljes egészében ABS műanyagból készül. A kemény anyaga jól vezet a rezgéseket, ezért intenzív stimulációt ad. Egy darab N jelű elemmel működik. Ez általában nincs minden háztartásban, de szerencsére a csomag tartalmazza.

Hét különböző rezgésmódod ismer, az első három fokozat folyamatos, a további négy pedig lüktető, pulzáló ritmusok. A rezgések rendkívül egyszerűen, egyetlen gombbal váltogathatóak. A kis minivibrátor teljesen vízálló, így zuhany alatt, vagy akár a fürdőkádban is használható.

A Vibe Therapy Quantum ideális maszturbáláshoz, de a páros játékokat is feldobhatjuk vele. Mi gyakran bevetjük szeretkezés közben is. Imádom amikor a párom izgatja vele a csiklómat, vagy mikor teljesen bedugja a puncimba, miközben a nyelvével kényeztet.

Pozitívumok

  • kicsi, de tehetséges 🙂
  • intenzív rezgés
  • hét különböző ritmus
  • kedvező ár

Negatívumok

  • elég gyorsan lemerül

Összességében a Vibe Therapy Quantum rúdvibrátort tényleg csak ajánlani tudom. Ez egy kicsi, de nagyon praktikus játszótárs. És mindig kéznél lehet. Nem vártam el tőle csodákat, de kellemesen csalódtam benne.

Bea

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése