Keresés

Ultra Seven rádiós vibrációs tojás - teszt Ildikótól

Az Ultra Seven vibrotojás egy aprócska tojás alakú kényeztető, amely számtalan izgalmas kalandot rejt. Nem csak otthon használható, de ha vonzanak az extrém, nem mindennapi helyzetek, akár nyilvános helyen is kipróbálhatjátok. Mivel rádiós távirányítóval rendelkezik, így a vezetékkel sem kell bajlódni, mint más olcsóbb modelleknél.

Nagyon könnyű felhelyezni és könnyen megtalálja a helyét. Semmivel sem kényelmetlenebb mint egy tampon. A hüvely izmaival szorítva, játszadozva pedig olyan érzés mint egy gésa golyó. Hüvelytornára is kiválóan alkalmas.

Ultra Seven - rádiós vibrációs tojás

Nekem ez a kis csoda nagyon tetszett. Pl párom azt mondta elmegyünk a Tescoba vásárolni, de megkért, hogy helyezzem be a kis tojáskát a helyére. Én szófogadó leányka vagyok és nem ellenkeztem. A távkapcsolót ő zsebre vágta és elindultunk.

A müzlis pultnál éreztem, hogy megmozdul bennem valami… Mire a joghurtos hűtőhöz értünk meg kellett támaszkodnom mert az első orgazmusom megérkezett. Szerencsére nem voltak sokan a késői órákban de a biztonsági őr a kamerán biztos azt hitte megszédültem. Ezután haza autóztunk és elpakoltuk a vásárolt dolgokat.

Párom kitalálta, hogy menjünk el egy pizzériába vacsorázni aminek persze szintén nem mondtam nemet és a tojáska továbbra is a helyén maradt, mi pedig elindultunk a kiválasztott étterembe. természetesen a távirányító még mindig nála maradt.

Az étterem nem volt zsúfolásig tömve de bőven akadt vendég. A pincér hamar megjelent az étlapokkal és felvette a megrendelést. Eleve izgalmas gondolat, hogy bennem van egy vibró tojás amit nem én irányítok, de az, hogy ez nyilvános helyen bármikor megmozdulhat az nagyon fel tudja pörgetni a fantáziát. Az arcom gondolom olyan piros volt, hogy szerintem mindenki látta rajtam a feszültséget. És még egy csendes szobában sincs hangja, nemhogy egy zajos nyilvános helyen. Mire a pizzánk megérkezett addig az orgazmusom is.

Egy óra alatt megvacsoráztunk de ennyi idő alatt háromszor élveztem el. Csak azért három, és nem több mert feszélyezett a hely és a többi ember körülöttünk. Nem könnyű ellazulni egy ilyen helyen de a tojás kíméletlenül végezte a dolgát.

Hazaértünk és egymásnak estünk mint két kiéhezett tini. A kis vibró tojás annyira felpörgetett mindkettőnket, hogy vadul szeretkeztünk.

Az első próba óta eltelt sok idő de a kis tojáska sűrűn vendégeskedik a puncimban. Nagyon fel tudja a mai napig dobni az együttléteket. Előjátéknak is ideális és bárkinek nyugodt szívvel merem ajánlani. Nem okos csalódást.

Kedvcsinálónak kattintottunk nektek néhány képet is, hátha ti is kedvet kaptok egy ilyen titkos kényeztetőhöz 😉

Nagyon könnyű tisztán tartani hiszen teljesen vízálló. Az anyaga puha és bársonyos. És annak ellenére, hogy erős a vibrálása, rendkívül halk.

Ultra Seven – rádiós vibrációs tojás

  • szilárd, kiváló rezgésvezető anyag
  • tökéletesen illeszkedő, lekerekített forma
  • vezeték nélküli távirányító
  • 7 vibrációs ritmus
  • biztonságos kihúzózsinór
  • 2 gombos vezérlés
  • könnyen tisztítható
  • a tojás teljes hossza (kihúzóval együtt): 14,5cm
  • a tojás átmérője: 3,5cm

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése