Keresés

ÚJDONSÁG: Womanizer Liberty csiklóizgatók

Az "utazó" Womanizer

A Womanizer levegőhullámos csiklóizgatók palettája újabb családtaggal bővült. A gyártó óriási sikert aratott a legelső W100-as készülékével. Az eszköz annyira egyedi, és a stimuláció hatása annyira fergeteges volt, hogy egy év alatt meghódította szinte az egész világot! De a jó elgondolás nem elég. Folyamatos fejlesztésre és megújulásra van szükség. Már az első modell is rendkívül kedvelt volt a hölgyek körében, hiszen addig semmilyen másik eszközzel nem volt ilyen típusú stimuláció elérhető. Egy szexjátékszer sem volt képes ilyen gyorsan és ilyen sokszor egymás után orgazmust okozni. De voltak hibái is. Sokak szerint a formája elég bumfordira sikerült, nem sikerült igazán esztétikusra, nem volt igazán ergonomikus. Az első modelleknél legtöbben a vízállóság hiányát sorolták fel hibának. De a Womanizer tanul a kritikákból, és a folyamatos fejlesztések eredményiként próbálják kiküszöbölni a korábbi hiányosságokat. Az új modellek már egytől egyig vízállóak és ergonomikus kialakításúak, és vadonatúj funkciókkal is találkozhatunk.

A legújabb, “Liberty” (Szabadság) fantázianévre keresztelt Womanizer csiklóizgató kifejezetten azoknak a hölgyeknek készült, akik sokat utaznak, és szeretnének egy kompakt méretű, könnyen szállítható kényeztetőt, amit mindig maguknál tudhatnak.

A Womanizer Liberty aprócska mérete ellenére (kb 10 x 5cm) mindent tud mint a nagyok. Sőt, mivel utazó vibrátorról van szó kapott egy mágnesesen záródó védő kupakot is, így biztonságosan, és higiénikusan szállítható. A készülék 100%-ig vízálló, így nem csak a tisztítása könnyű, de működés közben akár víz alá is meríthető, és a hullámok által keltett kényeztetés élvezhető lehet a fürdőkádban is! Egy hosszú, fárasztó, munkával vagy éppen utazással telt nap után igazi relaxáló élményekben lehet részed egy kád forró vízben.

Womanizer Liberty csiklóizgató

A Womanizer Liberty szívó impulzusai hat különböző szinten szabályozhatóak. A két gombos vezérélésnek köszönhetően (+ / -) egyszerűen lehet eresíteni, vagy éppen gyengébb fokozatra kapcsolni. A csiklóizgató természetesen akkumulátorral rendelkezik, így elemekre sincs szükséged. Mindössze fél órás töltéssel akár két órás használatot is ígér a gyártó. Rendelkezik egy túlmelegedés elleni automatikus védelemmel, ami azt jelent, hogy 30 perc folyamatos használat után a készülék kikapcsol. (Ettől azonban nem kell megijedni, hiszen 30 perc alatt akár egy tucat orgazmus is átélhető lehet egy Womanizer csiklóizgatóval 🙂 )

Az akkumulátor töltése

A készülék kézhezvételkor egy alap töltéssel rendelkezik. Ez valószínűleg csak pár perc játékra lesz elegendő. Az akkumulátor lemerülése után célszerű a készüléket 4 órán keresztül folyamatosan tölteni. A későbbiekben 30 perc töltéssel elérhető a teljes töltöttség.

Hogyan használd a levegőhullámos csiklóizgatót?

Mint írtuk, ez a fajta stimuláció, semmihez sem hasonlítható, egyik csiklóizgató sem vált ki ilyen típusú élvezetet. De éppen ezért a Womanizert és más levegő-, vagy hanghullámokkal kényeztető készüléket, a hagyományos csiklóizgatóktól eltérően kell használni.

  1. Első lépésként ha van van intim testékszered, akkor azt el kell távolítani. Megakadályozhatja a vákuum létrejöttét, és megsértheti a finom szilikon harangot.
  2. Nyisd szét a szeméremajkaid, hogy elérd a csiklód.
  3. A szilikon vákuum harangot illeszd a csiklód köré, és finoman szorítsd rá. A harangnak nem kell a csiklódhoz érnie, csak körbe kell venni azt. Ügyelj rá hogy teljesen illeszkedjen, ne szívhasson be a fals levegőt.
  4. Válaszd ki a megfelelő fokozatot, és élvezd a semmivel sem összehasonlítható érzést.

Womanizer használat

Ahogy írtuk, a csiklót apró vákuum hullámok izgatják. A vákuumhoz egy légmentesen zárható térre van szükség, ezért a léghullámos csiklóizgatók rendelkeznek egy apró szilikon haranggal, aminek a belsejében keletkezik a szívóhullám. Ehhez a harangot a csikló köré kell helyezni, ügyelve arra, hogy harang szorosan illeszkedjen. Ha a harang nem illeszkedik megfelelően, a kívánt hatást sem fogjuk elérni. Ugyanez a helyzet, ha a játék hevében elmozdítod. Megszűnik a vákuum, így a stimuláció is.

Bár a léghullámos csiklóizgatók rendkívül gyors orgazmust képesek okozni, nem csak maszturbáláshoz, hanem páros játékokhoz is ideálisak lehetnek. Mivel nem ingerlik közvetlenül a klitoriszt, általában nem lép fel annak túlérzékenysége, így újra és újra csúcsra juttathat.

Tisztítási javaslat

A készüléket első használat előtt, illetve minden használat után alaposan tisztítsuk meg. Kerüljük az agresszív, karcoló hatású tisztítószerek, valamint az alkohol tartalmú, vegyi fertőtlenítők használatát. Ne használjunk sérüléseket okozó tárgyakat (szivacs, súrolókefe, stb.) a tisztításhoz.

Első lépésként óvatosan húzzuk le a kis szívóharangot, majd meleg vízben, antibakteriális szappannal távolítsuk el a szennyeződéseket, ezt követően folyóvíz alatt alaposan öblítsük le, végül hagyjuk megszáradni. Száradás után a kényeztető a tokba helyezhető, száraz hűvös helyen tartandó.

TIPP: A maximálisan higiénia fenntartása érdekében speciális fertőtlenítő, és eszköztisztító használata ajánlott.