Keresés

Újdonság: Svakom Trysta mozgó golyós vibrátor

A Sakom 2015-ben két díjat is nyert az Hannoverben megrendezésre kerülő EroFame 2015 elnevezésű Nemzetközi Erotikus Ipari Vásáron. A legnevesebb erotikus kiáson több mint 200 gyártó képviseltette magát a világ minden tájáról. Kiváló minőségű termékeiről, és innovatív megoldásairól ismert. Gondoljunk itt a szenzációs melegítős vibrátoraira, melyek egy gombnyomásra kellemes 38°C -ra melegednek. Vagy szintén egyedülálló a kamerás vibrátoruk, melynek végében egy apró kamera található, és a vibrátor által rögzített videót azonnal a mobiltelefonra képes rögzíteni.

Svakom vibrátor

Most ismét egy újdonsággal jelentkeztek, a Svakom Trysta mozgó golyós g-pont vibrátorral. A Trysta ránézésre egy “hagyományos” csiklóizgatós g-pont vibrátor. A hajlított formájának köszönhetően könnyedén eléri ezt az érzékeny pontot, míg a csiklóizgató a klitorisz izgatásáról gondoskodik. A Vibrátor két erős, ugyanakkor halk motorral rendelkezik. A vibráció 7 különböző módban és 5 erősségen változtatható. Ezen kívül a vibrátor fejében helyet kapott a már említett golyó, mely le-föl mozogva extra különleges élménnyel masszírozza a hüvely falát és a g-pontot.

Svakom csiklóizgatós g-pont vibrátor

A többi, a Svakomtól megszokott funkció már csak pont az I-re. Természetesen prémium kategóriás, 100%-ig bőrbarát anyagokból készül. A legjobb minőségű szilikon felhasználásával. A vibrátor teljesen vízálló, így a tisztítása is rendkívül egyszerű, nem is beszélve a változatos felhasználási módokról. Akár a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban is bevethető. Akkumulátoros energiaellátásának köszönhetően pedig az elemekről sem kell gondoskodni. Két óra töltéssel akár egy órás folyamatos használatot is bír!

Svakom Trysta mozgó golyós vibrátor