Keresés

Újdonság: Je Joue szexjátékszerek

Kifinomult és elegáns szexjátékszerek, melyek a tökéletességet képviselik. Gyönyörűen kialakított termékeik több neves díjat is megnyertek az elmúlt években.

A Je Joue hitvallása, hogy mindenkinek joga van a szexuális élvezethez, prémium kategóriás játékszerei segítségével bárki gazdagíthatja szexuális élményeit, akár egyedül, akár a párjával együtt. A Je Joue termékek ötvözik a szépséget a minőséggel. Áramvonalas formák, puha és bársonyos anyagok jellemzik.

Je Joue Ami gésagolyó szett

Rendkívül elegáns, letisztult formavezetéssel, maximálisan bőr- és környezetbarát anyagok felhasználásával készült, három részes gésagolyó szett, elegáns és diszkrét tárolódobozban, így akár ajándéknak is kiváló!

A Je Joue Ami gésagolyó készlet három különböző súlyú hüvelygolyót tartalmaz, így a kezdő gyakorlatoktól a haladóig tökéletes választás azoknak, akik akár a szülés után edzeni szeretnék intim izmaikat, vagy egyszerűen csak jobb orgazmuskészséget szeretnének elérni a tréningnek köszönhetően.

A golyók 100%-ban biztonságos és bőrbarát szilikon bevonattal készülnek, melynek köszönhetően akár hosszú távon is kényelmesen használhatóak.

Je Joue Ami gésagolyó szett

Je Joue Dua G-pont vibrátor

Partner-vezérelt G-pont és csikló vibrátor. A Dua anatómiailag tökéletes formájának köszönhetően pontos illeszkedik a testhez, egyidejűleg kényeztetve a G-pontot és a klitoriszt. Az elegáns toll-távirányító segítségével pedig könnyen vezérelhető. De a letölthető Je Joue app alkalmazás segítségivel, akár okostelefontól is irányíthatóak a vibrátor funkciói.

Je Joue Dua anatómiailag formált, szinte hozzásimul a női testhez! Rendkívül elegáns, letisztult formavezetéssel, maximálisan bőr- és környezetbarát anyagok felhasználásával készül. Elegáns tárolódobozban, így ajándéknak is kiváló!

A vibrátor 2 erős motorral készül, emellyek a C-forma két végén kaptak helyet. Az egyik a G-pont, a másik a csikló stimulálásáért a felelős. A vibrátor működés közben nagyon csendes, így diszkréten használható.

Hét különböző rezgésmód és öt erősségi fokozat közül választhatunk. Vezérléshez használhatjuk a távirányító tollat, de az ingyenesen letölthető Je Joue applikáció segítségével a mobiltelefonról is irányítható a vibrátor. A kényeztető 100%-ig vízálló, melynek köszönhetően változatosan használható, egyszerűen tisztítható.

Je Joue Dua G-pont vibrátor

Hogyan működik “toll” távirányító?

 1. Tartsd nyomva a vibrátor gombját 3 másodpercig, míg a piros fény kigyullad.
 2. Tartsd nyomva a Tol tetején a gombot, míg a kék fény villogni nem kezd
 3. Pár másodperc múlva a vibrátor rezegni kezd, innentől tudod a tollal irányítani a játékszert
 4. Tekergesd a toll kupakját a sebesség módosításához
 5. A toll gombjával pedig a vibrációs fokozatokat tudod állítani
 6. Tartsd nyomva a toll gombát 3 másodpercig a vibrátor kikapcsolásához

Toll távirányító

Hogyan működik a Je Joue app?

 1. Töltsd le az ingyenes alkalmazást (Android és iPhone)
 2. Tartsd nyomva a vibrátor gombját 3 másodpercig, míg a piros fény kigyullad.
 3. Nyisd meg az alkalmazást a telefonon és válaszd a “Play now” funkciót
 4. Válaszd ki a rezgésmintát
 5. A rezgésmintákat és a rezgés erősségét a telefon érintő kijelzőjén tudod szabályozni.

Je Joue app