Keresés

Újdonság: Élethű King Cock vibrátorok

Élethű vibrátorok a King Cock-tól

A King Cock élethű játékszerekről már olvashattál nálunk. Az amerikai Pipedream híres a minőségi szexuális játékszereiről. Játékszereik maximálisan élethű benyomást keltenek. Mind formailag, mind tapintásilag. Már bemutattuk a King Cock élethű dildó sorozatokat, és most újdonságként itt a King Cock élethű vibrátor!

Ezeket a vibrátorokat azoknak ajánljuk akiknek fontos a maximális élethű forma, és szeretik a bőrszerű anyagból készült kényeztetőket, de nem szeretnének lemondani a vibrációs izgatásról sem. A King Cock nagy figyelmet fordít ezekre a tulajdonságokra. A vibrátorok és műpéniszek tökéletesen formáltak, és 100%-ig élethű hatást keltenek. A kényeztetők kézzel készülnek, minden egyes ránc, ér, véna és minden egyes apró momentum olyan, mintha tényleg igazi hímvessző lenne.

A King Cock vibrátorok egyelőre négy különböző méretben érhetők el. Mindegyik modell tapadókorongos, így bármilyen sima felületre felcuppantható. Legyen az a kád széle, a csempe, vagy akár a tükör. A tapadókorong eltávolítható a vibrátorról, így hagyományos módon is használható.

Hajlékony vibrátor

A vibrátorok hajlíthatóak, és ami a különlegességük, hogy megtartják a formájukat. Így beállíthatod a kedvenc formádat, és könnyen megtalálható a megfelelő szög, amikor a legnagyobb élvezetet nyújtja. Felcsatolható játékszerként is használható, nyílással rendelkező alsóval párosítva. A cseppálló kialakítás, pedig a tisztításnál jelent nagy előnyt.