Keresés

Új élethű King Cock dildók érkeztek!

Sok embernek bejönnek az élethű megjelenésű dildók. Ezek a szexjátékszerek a természetességet helyezik előtérbe, ezekkel élhető át legjobban egy jó “dugás” élménye, és talán ez az oka a népszerűségüknek is. A legjobb minőségű termékek nem csak maximálisan élethű megjelenésűek, de a gyártók nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy az érzés is minél természetesebb legyen. Ennek érdekében a valódi pénisz keménységét, rugalmasságát és puhaságát próbálják visszaadni. Törekednek a legélethűbb megjelenés elérésére, hiszen az élethű érzéshez hozzá tartozik az élethű megjelenés is. A formás makk rész, a kiemelkedő vénák, vagy éppen a herék nem csak vizuálisan fontosak, de nagyban hozzájárulnak stimulációhoz is.

Sőt! Sokszor a dildó megjelenése, formája az, ami megfogja a vásárlót. Nem véletlen, hiszen akik ilyen kényeztetőt választanak, azok szeretik a szép farkakat. Fontosak nekik a vizuális ingerek, így nem elégednek meg pusztán azzal hogy a dildó élethű érzéseket kelt. Az élethű élményt akarnak, és ahhoz hozzátartozik a látvány is!

És épp ez az oka annak, hogy a legismertebb márka a King Cock nem csak “fehér”, hanem fekete és barna színű dildókat is gyárt, melyek mostantól elérhetőek a hazai webáruházak polcain is. Ha egy “fekete csődőr” kényeztetésre vágysz, mától semmi akadálya! 😉

Neked melyik színváltozat jönne be a legjobban?

King Cock élethű dildók