Keresés

Uborkaszezon VibratorInfó módra

Unod a banánt, vagy talán az uborkát? ;) Most lecseréljük egy igazán izgalmas, élethű vibrátorra!

Talán nem is gondolnád, hogy hányan használnak valamilyen tárgyat maszturbáláshoz. És szinte nincs is olyan nő, lány akinek egy méretes uborkát kézbe véve még soha nem támadtak pajzán gondolatai. Közülük jópáran pedig a tettekig is eljutottak.

De hogy hogy ne kelljen minden nap a zöldségeshez járni...
...ebben a hónapban minden "Anonim Suna" feltöltőt egy élethű vibrátorral jutalmazunk meg.

Első szeretőm vibrátor

Az első teljesen magyar nyelvű vibrátor!

Tökéletesen élethű forma és valódi élményt nyújtó anyag, mely maximálisan ellenálhatatlanná varázsolja az Első szeretőm vibrátort! A vibrátor, ideális méreteinek köszönhetően kiváló választás lehet első kényeztetőnek, de a tapasztaltabb felhasználók is örömüket lelhetik benne a realisztikus élmény jóvoltából!

Tulajdonságok:

  • Élethű pénisz forma, erezett felszín
  • Speciális Nature Skin anyag, mely tapintásra, rugalmasságra is olyan, akár a valódi bőr.
  • Erős, de halk motor, 7 különböző rezgésmóddal
  • Kompakt méret, amely kezdőknek is ideális

Indulj egy fotóval a Vibrátor infó és a Szerelmi Játék webshop közös promócióján, és mi lecseréljük az "uborkádat" erre a cuki élethű vibrátorra!

Hogyan lehet a tiéd az "Első szeretőm vibrátor"?

1. készíts legalább egy fotót

Készíts magadról legalább egy képet, vagy kérd meg a párodat, hogy fotózzon le. Annyit, és úgy mutatsz meg magadból amennyit jól esik, de mivel "Anonim Suna" rovatról van szó, így a puncidnak mindenképpen szerepelnie kell a képeken. (Ha takarni szeretnél arcot, tetoválást, stb, azt még a feltöltés előtt tedd meg.) 

A fotón szereljen egy uborka! A felhasználása tetszőleges, lehet aktív részese is a kompozíciónak, de természetese az is elég ha csak dekorációs szerepet játszik.

Igazold a képek valódiságát! A fotón szerepeljen az #Vibratorinfo és az #Uborkaszezon felirat. Vagy egy papírlapon, vagy a testedre írva. Így tudjuk a kiszűrni a kamu, netről letöltött fotókat. A manipulált, utólag módosított képek szintén nem játszanak!  A játékon indulni CSAK saját képpel lehetséges!

2. Töltsd fel a képet (képeket) az oldalra

Az elkészített fotókat az oldal alján tudod feltölteni, egyszerre akár többet is. A leírásban írjál magadról pár szót.

Fotókat teljesen anonim módon tudsz feltölteni, kizárólag az e-mail címedet kell megadnod. Ez természetesen nem fog az oldalon megjelenni, csak a kapcsolattartás miatt szükséges. Ezen a címen fogunk keresni a szállítás adatokkal kapcsolatban. (Természetesen ezeket az adatokat is teljesen diszkréten kezeljük)

A beküldött fotók, minden esetben elbírálásra kerülnek. Amennyiben nem felelnek meg a tartalmi, vagy formai követelményeknek, úgy nem jár az ajándék. De ha minden kritériumnak eleget tesz, már küldjük is neked a vibrátort! ;) *

(* Egy képfeltöltő csak egyszer kaphat ajándékot)