Keresés

Tracy's Dog - élethű maszturbátorok

Húsos szeméremajkak és rózsaszín csikló! Kell ennél több, ahhoz, hogy megjöjjön a szex-étvágy?

Mint ahogy az élethű dildók is rendkívül népszerűek, úgy a férfiak körében is nagyon keresettek az élethű maszturbátorok. Márpedig ha valami élethű, akkor legyen kívül belül az! A Tracy's Dog férfi kényeztetők, pedig éppen ezt adják!

Tökéletesen élethű, puha, a valódi bőrre maximálisan emlékeztető anyagból készülnek. Látványra pedig megszólalásig hasonlítanak egy igazira. A legtöbb gyártó mindenféle rafinált belső struktúrával operál. De pl. a Tracy's Dog 3D maszturbátornál itt is a természetességre törekednek. A műpuncik nem csak kívülről, hanem belülről is teljesen élethűek. A húsos szeméremajkak maximálisan valósághűek, ha pedig belehatolsz, érezheted egy igazi punci szorítását.

tökéletesen élethű kívül és belül

Zavaró motorzaj nélkül, melyet a szoba rejtekében is kényelmesen használhatsz! Az anyag érintése puha, lágy, belül élethű kialakítású hüvelyfallal, mely a bemenetnél kellemesen redőzött, majd szűkebb, nagyobb nyomást gyakorolva a hímvesszőre és újra kitágul. Hátul zárt, így a makkot teljes egészében cirógatja.

A maszturbátor nem tartalmaz elektromos részeket, így könnyen tisztítható, a kádban, vagy a zuhany alatt is használható.

Orál- és análszex kedvelőknek is

A Tracy's Dog maszturbátook nem csak punci formában érhetők el, de az anál- és orálszex szerelmesi is találhatnak kedvükre való modellt.