Keresés

Tori Black vagina és popsi

Tori Black

A 175 centis, 64 kilós Tori Black nem egyszerű körülmények között nőtt fel, talán emiatt is akadt korán, már 15 évesen problémája az alkohollal. Azt tervezte, főiskolára megy, és mivel ehhez pénzre volt szüksége, jelentkezett egy erotikus munkára. Végül az egyik legjobb pornószínésznővé vált, amit a szakma is elismer, egyelőre ő az egyetlen, aki két egymást követő évben is megkapta az év pornószínésznőjének járó AVN-díjat.

Tori Black puncijáról és popsiáról formázott élethű kényeztetők már elérhetők hazánkban is.

Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely a híres pornódíva, Tori Black ínycsiklandó szeméremajkainak, és popójának lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos, bizsergető, a lotus virágot imitáló, belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja.

A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi dizájn tok. Fehér színben készült, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formájú műanyag tokkal. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Tori még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását.

Fleshlight Tori Black mszturbátor