Keresés

Titkos szeretőm - a medencés fiú! (Olvasói teszt)

Nem mindenki elég szerencsés ahhoz, hogy legyen a hátsó kertjében egy óriási medence, ami nyáron lehűti a felhevült testet, s amihez rendszerint hozzátartozik egy fiú is, aki tisztítja azt. Általában -legalábbis a filmekben-, ez a fiú egy izmos, igencsak szemrevaló képviselője az erősebbik nemnek. Nos, nekem nincs medencém, de attól van egy medencés fiúm.

Nem, ezt nem úgy oldottam meg, hogy egy sötét éjjelen elkaptam a jóval tehetősebb szomszédom igencsak ízléses alkalmazottját( nem mintha nem jutott volna eszemben… a pincében tarthattam volna…), hanem az Vibrátor Info jóvoltából lehetőségem adatott egy másik kategóriába tartozó Pool Boy szilikon vibrátorral megismerkedni.

Legújabb és legérdekesebb barátom december első hetében csatlakozott hozzám. Még a postán legalább egy órát vártam, hogy kézhez vehessem a csomagom, szinte biztos voltam benne, hogy mindenki tudni fogja, mit is veszek kézhez. Szinte éreztem az idősebbek átható pillantását, amivel kapcsolatban nem is tévedtem, mivel a valóságban is szinte már szuggeráltak, csak nem azért, mert tudták, miért állok sorban, hanem azért, mert azt várták, engedjem őket magam elé. Miután kétszer is végig kellett állnom a sort, még az Atya Úr Istent sem engedtem volna magam elé, s ezzel le is zárnám. Ám a csomaggal kapcsolatos aggodalmam felesleges volt. Egy egyszerű barna dobozt kaptam kézhez, ami ugyanúgy rejthetett vibrátort, mint csempészett, illegális és/ vagy lopott szerveket.:)

Kissé megviselte a csomagot az utazás

Kissé megviselte a csomagot az utazás, de a tartalma szerencsére sértetlen maradt

Alig vártam, hogy kibonthassam a dobozkát, amiben mi más lehetett volna, mint… egy újabb doboz! Azonban ez a doboz egy izgalmas játékot rejtett magában, ami már csak az alakjával felizgatja az ember lányát.

Ez egy ígéretes játékszer, és minél hamarabb ki akartam próbálni. Na igen, graba strică treaba, ahogy mondja a román közmondás. A sietség volt a vesztem… és a sok pornó. Igen. A túl sok pornó. Alig vártam, hogy kipróbáljam, hogy magamban érezzem, de nem vettem figyelembe azt az aprócska tényt, hogy a testem nem igazán van hozzászokva ehhez a mérethez, s ugye, a Pool Boy a maga 21 centijével egy igencsak méretes darab számomra.

Nem kis méretekről beszélünk, ugye. Elég kicsik a kezeim, s ez a vibrátor óriásnak tűnt benne. Fogalmam sem volt, hogy fog ez kényelmesen elférni bennem.

Először is, végignéztem a rezgés-módokat. Hét különböző mód, ám rögtön megtaláltam a kedvencemet (az első kettő). Kezdő lévén az ilyen játékok terén, nem igazán tudtam értékelni a hét különböző módot, s végig csak kettőt részesítettem előnyben.

Rövid bemelegítés után, amikor már elég nedvesnek ítéltem magam, szép lassan be is csusszantottam a vibrátort. És itt ért az első csalódás. A pornófilmekben látott hatás elmaradt, ehelyett feszítő érzés uralkodott a puncimban, a kellemetlen fajta, ráadásul a makk mérete túl nagynak bizonyult, úgy éreztem, mintha kampó akadt volna belém. Minden mozdulatnál, amikor kifele húztam a vibrátort, az kellemetlen érzést váltott ki.

Csalódottságom miatt a termék “tesztelése” egy rövid ideig szünetelt. 🙁

Mint említettem, a pornó nem igazán jó tanulási lehetőség, mégis visszatértem hozzá. Megnéztem néhány klippet, hogyan is kellene, “helyesen” használnom a vibrátort és felfedeztem egy érdekes dolgot, ami igazán magamtól is eszembe juthatott volna: a vibrátor nem csak a hüvely izgatására alkalmas, hanem a csiklót is lehet vele ingerelni. Mivel volt egy szabad délutánom, ráadásul a lakótársaim sem voltak otthon, úgy döntöttem, még egyszer nekifutok ennek a projektnek, és akkor is orgazmusom lesz, ha a fene fenét eszik.

Először is, elkezdtem izgatni a puncim külső részét. Körbe, a hüvely bemenete körül, a kis- és nagy ajkakat, majd a csiklót. A második számú rezgés csodás reakciót váltott ki a csiklómból, így elkezdtem arra a területre fókuszálni. Körkörösen, a makk segítségével masszíroztam, néha durvábban és gyorsabban, néha gyengéden és lassan. És imádtam. Szép lassan, de biztosan jutottam el az orgazmusig, újra és újra megismételve a folyamatot. Majd elkezdtem a hüvellyel is foglalkozni, ami úgy tűnt, olyan nedves, mint eddig még soha.

Végül, félretéve a negatív érzelmeket, a hüvelyre koncentráltam. A vibrátor akadálymentesen csúszott be a puncimba, s a feszítő érzés most kellemes volt. Úgy tűnik, hosszabb “előmunkával” az eredetileg tapasztalt probléma kiküszöbölhető volt. Most már tudtam élvezni ezt a játékot is. Ahogy ki be csúszkált bennem, a hüvelyemmel éreztem a vibrátor formáját. A puha, szilikonos anyagát, az erezett felszínét. Most, az első próbánál próbálkozásnál kellemetlen érzést kiváltó makkja is élvezetet nyújtott. Teljesen meglepődtem magamon, hogy most ilyen könnyen becsusszant. De a puncimban rezgő vibrátornak köszönhetően ez az érzés fokozatosan átváltott élvezetbe. Miközben egyre gyorsabban mozgattam magamban a vibrátort, elfelejtettem a kezdeti nehézségeket. Az előző orgazmusomat -amit a csiklóm izgatásával értem el- hamarosan követte a következő.

A történet tanulsága:

Fontos hogy legyünk tisztában az igényeinkkel és legfőképpen magunkkal. Kezdőként jól gondoljuk át, milyen vibrátort választunk. Engem elcsábított a medencés fiú megjelenése, alakja, de elfelejtettem megnézni a paramétereit. (bár lehet hogy akkor sem törődtem volna vele) Egy jól kiválasztott szexjátékszer már az első alkalommal is örömet okozhat, de ne legyünk csalódottak ha ez rögtön nem jön össze. Ahogy egyre jobban megismerjük a saját testünket egyre nagyobb élvezetet fogy nyújtani.

A Pool Boy számomra egy méretes vibrátor, de elegendő idővel, odafigyeléssel és kedvvel ő lehet a titkos szeretőd, aki nem hánytorgatja fel, ha meghíztál.:)

Aliz

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése