Keresés

Tilosban

Tegnap délután csupán egy szeleburdi, ártatlan üzenetként indult a dolog, hogy zárást követően ugorjon át hozzám a Párom. Aztán ami mókának, viccnek indult, tényszerű valóság lett. Cirka egy órával a zárás előtt küldtem el online az üzenetet. Amint közeledtünk a bűvös hat órához, egyre nyugtalanabb, izgatottabb lettem. Azalatt váltottunk pár, apró üzenetet, és kisvártatva megjelent a Fiatal úr. Szemtelen fiatalsággal robbant be az ajtón…amit belépett érezni lehetett a térben, hogy elvenni jött, amit felajánlottam neki. Magamat. Nem volt apró, finom közeledés, sokkal inkább egy türelmetlenebb, magából és magától szabadulni akaró vágy. Apró csókokkal és kedves szavakkal köszöntöttük egymást, majd hirtelen megcsókolt. Mivel viszonoztam, csak akkor tudatosítottam magamban igazán, hogy a munkahelyemen készülünk szexelni. Egy félénk kérdés azért elhangzott. Maga a szituáció nem volt új, mert az övén, mert több alkalommal is együtt voltunk. De amint éreztem, hogy elönt a vágy, a pillanat varázsa maga alá vont, nem volt megállás.

Egymásnak feszültünk, mint két, egymásba tekeredő kígyó. Kicsiny cirógatások, simogatások követték egymást, viszont a hevülettől elvesztettem az önuralmam, és lekarmoltam a hasát a pólója alatt, olyannyira, hogy majd’ kiserkent a vére. Felszisszent, joggal megdorgált könnyelműségemért. Adtam rá egy “gyógy” puszit, majd anyáskodóan megöleltem, és bocsánatot kértem. Félő volt, hogy egy kollégám visszatér, így kértem, hogy vonuljunk el a félreeső részre, ahol akadálytalanul bomladozhatunk egymás iránt. A sejtelmes, már sötétedő iroda hirtelen megtelt forró levegővel. Erotikus filmkockába illő pillanatok voltak: neki nyomott a falnak, kezével a mellem masszírozta és megállíthatatlanul csókolóztunk.

A kezét a farkára vezette, evvel is jelezve, hogy ingereljem Őt tovább. Aztán kioldotta a nadrágom övét, lehúzta fél lábszárig….félrehúzta a bugyim, majd kéjesen felnyögött, amikor megérintette a már nedves puncim. Megujjazott és a csiklóm izgatta, fürge ujjaival az előző napokhoz hasonló ügyességgel játszott velem. Pár perc telt így….majd intett, hogy menjünk az asztalhoz. Kisebb malőr után stabilan álltunk tettre készen….levetettem a ruháim nagy részét, ő pedig csak a farkát szabadította ki farmerjának cipzára mögül. Felfeküdtem a tárgyalóasztalra….és minden teketóriázás nélkül belém hatolt. Eleinte aprókat lökött, majd egyre mélyebbeket….pár pillanatra megfeledkeztem magamról és kiengedtem a hangom. Kisebb zörej hallatszott, és kis egérként rezzentünk össze. Majd nagy mosollyal az arcunkon nyugtáztuk, hogy csak a szomszédos épületet zárták le. Lábaimat a nyakába tettem….a fenekemet szorosan a csípőjéhez toltam, hogy erősen és mélyen tudjon ingerelni. Mivel alul voltam ruhátlan, így nem tudta az általa imádott melleim ingerelni….majd megnyugtattam, hogy este, ha minden jól alakul, folytathatjuk, de ő csak szüntelen azt mondogatta, hogy mennyire vágyik arra, hogy a hamvas és meleg puncimat nyaldossa….

Negyed óra után jelezte, hogy közel a vége, de mivel a ciklusom végén járok, így kértem, hogy diszkréten intézzük el. Megmarkoltam erősen a farkát és nagy, határozott mozdulatokkal kivertem. Zene füleimnek, amikor hallom, ahogy “ah” hangot kiadva felnyög! A nyakamba borult, majd megcsókolt. Csipetnyi, lopott szenvedély….a hazafelé vezető utat fülig érő szájjal tettük meg, egy percre sem engedve az emlékét a pár perccel azelőtt történteknek….