Keresés

Szexjátékszerek ápolása

Ma már rendkívül egyszerűen, könnyen és diszkréten juthat bárki szexuális játékszerhez. Szerencsére már nem a legtöbb ember elfogadja, hogy a vibrátorok, dildók és egyéb izgatók a mindennapi szexuális élet izgalmas kiegészítői lehetnek. De még így is a legtöbbünk “fázik attól” hogy személyesen bemenjen egy szexshopba, és hogy ott vásároljon. Szerencsére ma már rengeteg megbízható szexuális segédeszközöket árusító webáruház áll a rendelkezésünkre, ahol diszkréten oldhatjuk meg az ilyen jellegű vásárlást.

Természetesen a webshopban történő vásárlás nem csak diszkrét, de nagyon kényelmes is. Viszont a webáruházakban nem találkozunk szakképzett eladóval, aki segítene a választásban, vagy hasznos tanácsokkal látna el bennünket a kiválasztott eszköz használatával, vagy ápolásával, tisztításával kapcsolatban. Megfelelő karbantartás nélkül azonban játékszereink hamarabb tönkre mehetnek, vagy esetleg különböző veszélyek forrásaivá is válhatnak.

A szexuális játékszerek tisztítása

Ez egy rendkívül fontos feladat. Gondolom nem kell részleteznem miért kell ügyelni különösen a higiéniára ezeknél az eszközöknél. Sose tedd el a szexjátékszeredet magfelelő tisztítás nélkül!

A vízálló játékszereknél, viszonylag egyszerű dolgunk van. Langyos (sosem forró!), szappanos vízzel lemoshatóak.A nem vízálló eszközöknél fokozattan kell figyelni, hogy a tisztítás tönkre ne tegye az elektronikáját.

Miután letisztítottuk, és leöblítettük róla a szappan utolsó maradékát is, célszerű az eszközt fertőtleníteni. Erre ma már többféle eszköztisztító és fertőtlenítő áll rendelkezésünkre. Egyes szexjátékszereket, pl. az üvegből készült dildókat, akár mosogatógépben is meg lehet tisztítani, vagy akár kifőzéssel is fertőtleníthetőek.

Tisztítás után mindenképpen hagyd megszáradni az eszközt, és csak ezután tedd el.

Egyes, speciális anyagból készült szexjátékszerek (művaginák, élethű műpéniszek, stb…) további ápolást igényelhetnek. száradás után célszerű őket speciális ápoló púderrel kezelni, hogy hosszú ideig megőrizzél selymes puhaságukat.

Szexeszközök tárolása

A szexjátékszereiteket, valószínűleg nem a polcon fogjátok tárolni. Erre általában mindenkinél van egy titkos doboz, vagy titkos fiók. Ez egyébként lehet akár egy cipősdoboz is, de mindenképpen érdemes lehet valami puha anyaggal, pl selyemmel kibélelni. Ha a játékszerünkhöz tartozékba kaptunk szatén vagy selyem tároló táskát, használjuk ezeket.

Arra is célszerű figyelni, hogy ez a rejtekhely ne legyen a radiátor, vagy kandalló közelében. Ne érje sugárzó hő, erős napfény. Ezek mind mind károsíthatják a játékszereink anyagát, csökkentve az élettartamukat.

Ha ezeket az egyszerű tanácsokat betartjátok, sokáig örömet szerezhetnek nektek a kedvenc szexuális játékaitok.