Keresés

Szexjátékok üvegből

A dildók kialakításánál több irányvonal is létezik. Ez egyik ilyen a realisztikus, valósághű dildók csoportja. Ezeknél az eszközöknél mind formában, mint anyagban próbálják a leginkább visszaadni az igazi pénisz nyújtotta érzéseket. Jellemzően puha, rugalmas, bőrhöz hasonlatos anyagokból készülnek.

A másik fő irányvonal pedig éppen az ellenkezőjét képviseli. Futurisztikus formák, kemény anyagok. Ilyenek például az akrilból, vagy az üvegből készített dildók.

Mi lehet egy előnye agy üveg kényeztetőnek?

Maximálisan bőrbarát, könnyen tisztán tartható! A szexjátékok egyik nagy veszélye, ha nem fordítunk elég figyelmet a tisztán tartásukra. Ugyanakkor az érzékeny bőrűeknek kiemelten fontos, hogy az eszköz semmi olyan anyagot ne tartalmazzon, ami allergiát válthat ki.

Az üveg dildók akár mosogatógépben is tisztíthatók, bírják a magas hőmérsékletet, és maximálisan hypoallergének.

Ezen kívül nagyon jól vezetik a hőt, amit kihasználva új élményeket fedezhetünk fel. Lehűthetjük a hűtőszekrényben, vagy felmelegíthetjük meleg vízben. Ezáltal újfajta ingereket válthatunk ki velük, amit egy hagyományos dildóval sosem fogunk átélni.

És mindezeken kívül, van még egy óriási előnyük. Ezek a szexjátékok az örökkévalóságig tartanak. Ha nem ejtjük el őket, sosem fognak tönkre menni. 🙂