Keresés

Szexjátékok csomagautomatából

Ezt már nagyon sokan várták, és végre a partnerünkhöz is megérkezett a népszerű FOXPOST! Mától az Erotika Sop Webáruházban is tudod a rendelésedet csomagautomatába kérni! 

Sokak számára gondot jelent a futárral történő kézbesítés. Szeretnék kikerülni a kényes "Mi jót rendeltél?" kérdéseket a munkahelyen vagy éppen otthon. Vagy egyszerűen csak nem tudják megoldani, hogy egész nap a futárt várják.

Aki nem szerette volna a csomagját házhozszállítással kérni, eddig éveken keresztül rendelhette Pick Pack átvevő pontra. Sajnos szeptemberben ez a lehetőség is megszűnt, de helyette most egy még rugalmasabb, és remélhetőleg még kedveltebb szállítási mód érkezett!

Te sem szeretnéd a csomagodat házhozszállítással rendelni?
Akkor válaszd a FOXPOST csomagautomatát!

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Nem kell egész nap várni a futárt, a bevásárlóközpontok nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet. (A kültéri automatáknál pedig akár 0-24-ben) Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST értesítőt küld és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

FoxPost automata

Országszerte több mint 700 átvevőhely közül választhatsz, és a csomagautomaták száma folyamatosan bővül. A  csomagodat garantáltan diszkréten és érintésmentesen veheted át. Amint a megrendelt áru megérkezik a kiválasztott automatába, egy SMS, és e-mail értesítőt kapsz, melyet követően csomagodat azonnal átveheted. A csomagautomata kezelése rendkívül egyszerű. Megadod a csomagod azonosító kódját (vagy leolvastatod az e-mailban kapott QR kódot) és kifizeted a csomag értékét FONTOS, hogy az automatánál CSAK bankkártyával tudsz fizetni! Fizetés után kinyílik az automata rekesze, és te kiveheted belőle a csomagod.

A rendelésed FOXPOST kézbesítéssel is általában egy munkanapon belül megkaphatod, de a rendelés leadása előtt tudsz az adott automata leterheltségéről tájékozódni.

A közelgő ünnepi bevásárlás lebonyolításánál pedig extrán jól jön majd egy ilyen diszkrét átvételi megoldás!

(Az automatába történő szállítás díja CSAK 999Ft!, de ha eléred a 24.990Ft-os rendelési határt, a szállításért nem kell fizetned!)