Keresés

Szexi bilincs, erotikus játékokhoz

Tartós acél kézbilincs szexi bundába öltöztetve. A romantikus letartóztatás, alárendeltség, erotikus kényeztetések sok-sok élvezetéért. Minden csak a fantáziádon múlik.

A pasik körében a legkedveltebb játékszerek egyike a különböző színekben kapható szőrös bilincs, aminek alkalmazása még izgalmasabb lehet, ha szexi jelmezekkel és szerepjátékkal is kiegészítitek. Csatoljátok egymást az ágyhoz: a kiszolgáltatott és az uralkodó pozíciója is újszerű élményt nyújthat.

Ennek a fétisnek az a lényege, hogy kiszolgáltatottá váljunk a párunk előtt, vagy fordítva, a szex alatt. Izgató, de megvannak a szabályai és veszélyei is. A lényeg, hogy teljes mértékben átadod az irányítást a másik kezébe: azt tehet veled, amit csak akar, mert képtelen vagy védekezni – persze mindezt egy bizonyos koreográfia szerint.

Bár sokakban ébreszt rossz reflexet a bilincs, valójában igen élvezetes tud lenni mindkét fél számára ezek a kiszolgáltatottabb helyzetek.

Erotikus játékokhoz számtalan bilincs közül választhatsz. Plüss borítással, rózsaszín, fekete, vagy akár párducmintás. De természetesen léteznek puha borítás nélküli fém bilincsek is. A bilincsek mindegyike kulccsal nyitható. (de általában biztonsági nyitóval is el vannak látva. Így bármikor kiszabadíthatod magad a “fogságból” )

Szexbilincsek, erotikus játszadozáshoz…