Keresés

Szex egy szörnnyel - Monster dildók

Aki aktívan figyeli a szexjáték-piacot, az láthatja, hogy az utóbbi években szinte teljesen elmaradtak az újdonságok. Természetesen folyamatosan jönnek új termékek és frissül a termékpaletta, de ezek az újítások nem igazán nevezhetők forradalminak. Jönnek új eszközök, új (szebb, divatosabb, ergonomikusabb) formák, de az igazi nagy *** elmaradt.

Talán az utolsó nagy durranás a Womaizer léghullámos technológiája, és az okos vibrátorok megjelenése volt. Azóta egyre több játéknál találkozhatunk az applikációs vezérléssel és ma már szinte megszámlálhatatlanul sok léghullámos csiklóizgató közül válogathatunk. (csak a Satisfyer-nek kb 60 különböző léghullámos csiklóizgatója létezik)

Az újdonságra, vagy ez egyedi élményekre éhezőknek üde színfoltot jelenthet a változatos forma- és színvilágot felvonultató, a fantasy-k világát megelevenítő dildók palettája. Az, hogy a különleges formájú "monster dildókat" újdonságként ünnepeljük, pusztán azért van mert eddig hazánkban nem igazán voltak elterjedtek. Az extrém megjelenésű dilók már régóta hódítanak a nagyvilágban, de a magyar szexshopok polcain eddig jellemzően nem voltak elérhetőek. És ha valaki ilyet szeretett volna, nagy valószínűséggel külföldről kellett megrendelnie.

Ezek a dildók merészen kilógnak a megszokott klisékből, és teljesen új dimenziót adhatnak az erotikus játékhoz. És ami ennyire eltér a megszokottól, az egyben megosztó is. Nincs ez másképp a monster dildókkal sem.

Kíváncsiak voltunk mi is, így megkérdeztük lelkes és aktív követőinket, mi a véleményük ezekről a nem hétköznapi formájú szexjátékokról. A felmérésünk ugyan nem reprezentatív, de nagyjából alátámasztani látszik ezt a megosztottságot.

Monster Dildó

Kiknek jönnek be a Monster dildók?

Több hölgyet és párt kértünk meg, hogy nézzék meg ezeket a termékeket, és mondják el őszinte véleményüket. A egyszerű kérdésre, azaz hogy tetszik e nekik, kipróbálnák e, kb 50-50% ban kaptunk igenlő és elutasító választ. 

Természetesen megpróbáltuk kideríteni ennek az okát is. Az elzárkózók egyik fele teljességgel elképzelhetetlennek tartja hogy bármikor is kipróbálna egy ilyen eszközt. A másik részük ugyan elismeri, hogy valószínűleg az egyedi formák, struktúrák különleges élményt tudnának nyújtani, de nem tudnak elvonatkoztatni a formától és esetleg a mögöttes tartalomtól.

Engem általában a tengeri herkentyűk ételként is taszítanak, ezért a polipkart és hasonlókat formázó dildót soha nem használnék, bizarrnak tartom...
Ha bármilyen extrém dildót kipróbálnék, akkor a visszafogottabbak közül választanék, de összességében inkább tartom bizarrnak mint izgatónak. Inkább a hagyományos dildóknál maradok.

Ugyanakkor azok, akik igennel válaszoltok, szintén nem képviselnek egységes álláspontot. Köztük is akadnak, akiket bizonyos formák izgatnak, de másoktól kifejezetten elzárkóznak. Némelyüket a forma mint forma rémítik meg (pl túl rücskös, vagy bordázott), másokat pedig inkább a forma jelentése. (pl kutya, vagy lópénisz alakú dildók)

Engem nagyon izgatnak az extrém dildók, leginkább a nagyon színes polipcsápok, illetve az unikornis szarvak. Régóta szemezgetek velük, szívesen kipróbálnék ilyen fajta játékokat is. A lópénisz illetve kutyapénisz formájú dildók nem az én világom.

És természetesen találkoztunk a mindenevőkkel is! ;) Őket csak maga az élvezeti érték érdekli. Hogy mit adhat, vagy mivel adhat többet az egyik forma a másiknál. Ők igazi kísérletezők. Nem rémülnek meg az újdonságoktól, az extrémebb helyzetektől és nem félnek átlépni berögzött normákat.

Hát nem is tudom hol kezdjem egyik jobb lehet mint a másik. Még nem próbáltam de biztos hogy hatalmas élvezetet nyújt az összes. Magában a kialakítás és az extrábbnál extrább külső olyan pluszt tud adni amivel biztos élmény a csúcsra jutni. Emellett a kialakításuk is biztos olyan pontokat tud benned megmozgatni ami secperc alatt tocsogósra varázsolja a környezetet....

Szóval, ha különleges, nem mindennapi élményre vágysz, érdemes lehet szétnézned az extrémebb kialakítású monster dildók között! Vaginális és anális használatra egyaránt alkalmasak, így hölgyeknek és akár uraknak is tudjuk őket ajánlani.