Keresés

Számold a napokat erotikus Adventi naptárral

Lehet rajta vitatkozni, hogy mennyire illik, vagy nem illik karácsonykor erotikus ajándékkal meglepni kedvesünket. De mivel mi, egy erotikus témával foglalkozó oldal vagyunk, egyáltalán nem meglepő ha azt valljuk, hogy a Karácsony és az erotika tökéletesen megfér egymással. Több tanulmány is kimutatta, hogy ebben az időszakban szívesebben bújnak össze a párok. Több az intimitás, az erotika és a szex. A karácsonyi erotikának különleges hangulata van. Márpedig ha így van, akkor egy erotikus ajándéknak helye lehet a karácsonyfa alatt.

Ezt természetesen nem csak mi gondoljuk így, hiszen erről tanúskodik az erotikus webáruházak év végi megnövekedett forgalma is. Nem csak a játékboltokban nőnek az eladások, a felnőtteknek szánt játékszerek éppoly kelendőek.

A karácsonyi előtti időszakban mi is szoktunk ajándék tippeket adni, mikkel tudnád feldobni, felturbózni kedvesed csomagját. És ezt a hagyományt idén is szeretnénk folytatni. Az erotikus Adventi naptárak nem igazán ajándéknak valók, hiszen az Advent a karácsonyt megelőző időszak, és ehhez az időszakhoz kapcsolódik az Adventi naptárak hagyománya is.

24 szexi meglepetés vár rátok

Az erotikus Adventi naptáraink minden éveben hatalmas népszerűségnek örvendenek, de vásárlók legtöbbjének megkésve jut eszébe, hogy milyen jó és izgalmas ötlet lehet egy ilyen meglepetéssel feldobni az Adventi készülődést. Ebben akár mi is hibásak lehetünk, hiszen általában csak november végén szoktuk a karácsonyi sorozatunkat elindítani. Éppen ezért most úgy döntöttünk, hogy megelőzzük magunkat, hogy még időben léphess!

Az adventi naptárak segítsenek ráhangolódni a karácsonyra. Egy régi hagyomány szerint, december 1.-től 24.-ig minden nap kinyílik egy egy ablak a naptáron, és minden nap valamilyen izgalmas meglepetéssel kedveskedik nektek. Bármily meglepő, az erotikus naptárak izgalmas, erotikus meglepetéssel kedveskednek nektek. Így ha betartjátok a “játékszabályt” és fokozatosan haladtok, karácsonyig minden napra jut valami szexi és érzéki ajándék, amellyel izgalmasabbá tehetitek ezt a meghitt időszakot.

Az erotikus Adventi naptár kiváló választás lehet akár Mikulásra is. Igaz hogy eredetileg 1.-én kell kinyitni az első ablakot, de ez a kis csúszás igazán belefér!