Keresés

Számít a méret!

"Nem a méret a lényeg!" Hogy ez tényleg így van e, abban nem szeretnénk állást foglalni, de azt egészen biztosan állíthatjuk, hogy a szexjátékszerek esetében ez egy kiemelten fontos paraméter.

Ha egy hagyományos szexshopban vásárolsz könnyeb helyzetben vagy, hiszen kézbe véve egy-egy terméket rögtön látod hogy mekkora, nagy e vagy éppen kicsi, megfelel e az elvárásaidnak. Egy erotikus webáruházban viszont nehezebb a dolgod. Az tény hogy számtalan előnnyel rendelkezhet egy webshop a hagyományos értékesítéssel szemben, de ez pont nem sorolható ide.

A legtöbb termékvisszaküldés és csere-kérelem általában a nem megfelelő méret választás miatt történik. Ha nem vagyunk elég körültekintőek, a csomagot kibontva nagyon könnyen szembesülhetünk azzal a problémával, hogy a megrendelt vibrátor vagy dildó túl nagy méretű, vagy esetleg kisebb mint amire számítottunk.

Hiába találhatak meg a termék leírásoknál ezek a száraz (bár rendkívül fontos) adatok. sokan hajlamosak vagyunk átsiklani felettük, vagy nem vizualizáljuk ezeket kellőképpen. Gyakori hiba, hogy kizárólag a termékképek alapján választunk, amik bizony sokszor megtévesztőek lehetnek. Pusztán a egy fotó alapján nehéz belőni, hogy egy-egy játékszer a valóságban mekkora is lehet.

Élethű dildók

[ Élethű dildók, ahogy egy webáruházban láthatjuk őket ]

Egyes gyártók (Pl: King Cock - ők egy logós "üdítős dobozt" használnak támpontként) készítenek olyan fotókat, ahol van mihez viszonyítani a termékek méretét. Ez nagyban megkönnyíti az Internetes vásárlók dolgát, mégis nagyon ritkán találkozhatunk ezzel a megoldással.

Hogyan érdemes vizualizálni?

Ha van már valamilyen játékszerünk, célszerű lehet annak az adatait venni alapul. Mérjük meg a hosszát, az átmérőjét és a behelyezhető méretét, és attól függően hogy ettől nagyobbat vagy kisebbet szeretnénk vásárolni, már van egy kiindulási pontunk.

Segíthet az is, ha termékleírásoknál található adatokat megpróbáljuk "papírra vetni". Fogjunk egy A4-es lapot, és egy vonalzóval rajtoljuk fel rá a meghatározó méreteket. Természetesen ez sem lesz olyan mintha kézbe vettük volna, de nagyban megkönnyíti hogy elképzelhessük a valós méreteit.

Dildó méretek

[ a fenti dildók, ha a valóságban egymás mellé helyezzük őket ]

Persze ha a csomag kibontásakor szembesülsz a tévedéssel, akkor sincs óriási probléma, hiszen a a webshopok kicserélik neked a hibásan rendelt árut, de ezzel azért elég sok plusz macera van. Érdemes inkább a vásárlás előtt több időt szánni a tájékozódásra.

CSEKKOLD a mértet!

Az Erotika Shop webáruházban, egy vadonatúj funkció segít abban, hogy ne kerülj ilyen kellemetlen helyzetbe! Az egyedülálló szolgáltatás segítségével a dildók, vibrátorok méreteit össze tudod hasonlítani vizuálisan is. Így láthatod, hogy melyik a nagyobb, a vastagabb és hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz a kiválasztottjaid. 

Mint ahogy a fenti példa is mutatja, hasonló kinézetű, hasonló arányokkal rendelkező termékek között a valós méretükben óriási különbség is lehet. Így az Erotika Shop újítása segíthet neked kiválasztani a megfelelő játékszert!