Keresés

Sweet Anticipation széria a Szürke Ötven Árnyalata kollekcióból

Immár egy évtizede, hogy megjelent E. L. James nagy sikerű regénye "A szürke ötven árnyalata". A könyv eléggé megosztó, a kritikusoktól és az olvasóktól is kapott hideget, meleget. Egyesek rajonganak érte, míg mások egyenesen "lábrázást" kaptak tőle. Egy dolog azonban vitathatatlan, kevés olyan kortárs regény létezik, ami ekkora hullámokat vetett.

A Szürke-trilógia nem csupán óriási példányszámban kelt el, de a szexuális fantázia egy titkos, és eddig leginkább tabuként kezelt válfajára a BSDM-re is ráirányította a figyelmet. A könyveknek és a belőlük készült filmeknek köszönhetően rengetegen ismerkedtek meg magával a BDSM-el és sokan vannak azok akik ki is próbálták ezeket a játékokat.

A BDSM nem egyenlő a fájdalom okozásával vagy, a másik fél bántásával, megalázásával.! Igen, vannak olyan BDSM játékok, melyben szerepel a fájdalom, de ez egyáltalán nem kötelező elem. De amennyiben mégis jelen van, akkor is mindkét fél szexuális örömét szolgálja, és nem csak azét, aki a fájdalmat okozza.

A BDSM szex egyik legfőbb szabálya, hogy mindig mindent egyeztessen az alá- és fölérendelt fél. Csakis olyan módját és mértékét alkalmazzátok a BDSM-nek, amibe mindkettőtök beleegyezett. Az együttlétek, szerepjátékok után pedig mindig beszéljétek át a tapasztalatokat! 

A BSM játékok két legismertebb "legkedveltebb" eleme a bondage (kötözős játékok) és fegyelmezés. A Szürke Ötven Árnyalata szexjáték kollekció legújabb termékcsaládja a Sweet Anticipation, leginkább erre a két elemre összpontosít.

A termékek között bilincset, kötöző szetteket találhatsz, amelyek a kezdőknek is biztonságos megoldást Jelentenek, de egyaránt találsz simogatásra, kényeztetésre és fegyelmezésre alkalmas kiegészítőket.