Keresés

Segítség vibrátor vásárláshoz

Hogyan válassz vibrátort?

Tudtad hogy ma már Magyarországon minden nőnek van vibrátora? Ha neked esetleg még nincs akkor az úgy lehet hogy van akinek több is akad az éjjeliszekrény fiókjában. Ebből is látszik hogy a vibrátor mennyire elterjedt, és mennyire elfogadott szexuális segédeszköz napjainkban. A szexjátékszerek az egészséges szexuális élet részét képezik, így semmi kivetni valót nem találhatunk abban ha valakinek van egy vagy akár több rezgő kényeztetője.

Azok a hölgyek, akiknek nincs vibrátoruk, feltehetik azt a kérdést hogy minek valakinek egyszerre több vibrátor is. És azok a hölgyek akiknek van, kapásból tudják rá a választ! 🙂

Minden vibrátor más és más. Más az alakja, más a felépítése, anyaga, mérete, más funkciói vannak. Mint ahogy a szex terén is szeretjük és keressük a változatosságot (változatos szexpózok, változatos helyek) így ha van egy kisebb vibrátor kollekciónk mindig azt a darabot vehetjük elő amire éppen kedvünk van, amit éppen megkívánunk.

A szexshopok kínálatában rengeteg vibrátorral találkozhatunk. Egyes áruházakban több mint ezer(!) különféle rezgő női kényeztető közül válogathatunk. Ez egy részről nagyon örvendetes, hiszen így tényleg mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb játékszert, de emellett nagyban megnehezíti a választást. A tökéletes vibrátor megtalálásához át kell gondolni a vásárlást. Érdemes tudnod, hogy mire akarod használni, milyen méretűt szeretnél, milyen anyagból, vannak e extra igényeid, és hát azt is hogy mennyit tudsz rá áldozni.

Mire akarod használni?

A vibrátorok rezgő kényezőtek. Léteznek dildó (műpénisz) formájú és méretű vibrátorok, amik elsősorban behatoláshoz, belső ingerléshez használhatóak, és léteznek speciálisan a csikló kényeztetésre használható csiklóvibrátorok. De olyanok is vannak amik egyszerre látják el mindkét funkciót. Egyén, és hangulat függő, hogy kinek, mikor melyik típus jön be jobban.

A vibráció erőssége, változatossága?

Ez elég nehéz kérdés, főleg akkor ha még sosem érezted ezt az érzést. A legtöbb vibrátor változtatható rezgés intenzitással működik, és nagyon sok közülük különböző vibrációs ritmusokat is ismer. A legjobb megoldás ha olyan vibrátort választasz amin állítható a vibráció intenzitása és a vibrálás ritmusa. Kísérletezz vele, míg megtalálod a számodra legmegfelelőbb beállításokat.

Mekkorát szeretnél?

Itt ugye képbe jön az hogy mire szeretnéd használni. Ha csak csiklóizgatót keresel, nem kell nagy méretű vibrátort venned. Szintén praktikus lehet a kompakt méret, ha sokat utazol, így könnyen magaddal viheted.

Ha behatoláshoz szeretnél vibrátort, akkor már fontos szerephez jut a kényeztető vastagsága és/vagy hossza. Válassz olyan méretűt amit kényelmesen magadba tudsz fogadni. Vannak akik szeretik ha egy dildó vagy vibrátor teljesen kitölti őket, és szeretik mélyen magukban érezni. Vásárlás előtt mindenképpen nézd meg a vibrátor paramétereit, mert egy fotó a webáruházban nagyon csalóka lehet. Érdemes a vibrátorok behelyezhető méretére is egy pillantást vetni, mert például a csiklóizgatós vibrátorok elég nagynak tűnnek, de a csiklóizgató kar miatt nem lehet velük mélyre hatolni.

Milyen egyéb igényeid vannak?

Ide elég sok kritériumot fel tudunk sorolni. Milyen anyagból legyen? Hogy nézzen ki? Milyen legyen a színe? Stb…

Nem mindegy hogy milyen anyagból van. Vannak akik érzékeny bőrűek, vagy allergiásak bizonyos anyagokra, nekik mindenképpen a bőrbarát anyagokból készült szilikon vibrátorokat ajánljuk. Ha zuhany alatt, vagy kárban is szeretnénk használni, válaszunk vízálló kényeztetőket. Ezek nem csak változatosan használhatóak, hanem a tisztításuk is sokkal egyszerűbb. A legtöbb vibrátor elemmel működik, így mindig gondoskodni kell az elemek utánpótlásáról, de már szép számban léteznek tölthető akkumulátorral rendelkező vibrátorok. És hát az sem baj ha egy vibrátor nem csak praktikus hanem szép is. 🙂

Mennyit akarsz költeni?

Vibrátor vehetsz 2-3.000 Ft ért és akár 60.000 Ft is. A fenti szempontok mind mind hatással vannak a vibrátor árára. Minél több funkciót tud a vibrátor, minél minőségibb anyagokat használnak, annál magasabb lesz az ára is. Az olcsóbb vibrátorok között is vannak amik erőteljesek és jól néznek ki. Ha még csak most ismerkedsz a vibrátorokkal nem biztos hogy a legdrágább terméket kell megvenned, de mindenképpen ajánljuk hogy a pénztárcádhoz mérten a legjobb minőségűt terméket megvenned.