Keresés

Segíthetek? – Vibrátor tanácsadó

Kiválasztani a megfelelő vibrátort nem éppen egyszerű dolog. Aki még nem vásárolt ilyen játékszert, talán el sem tudja képzelni mennyi szempontot kell (lehet) figyelembe venni. Az egyszerű rúdvibrátortól a több funkciós, mobiltelefonról is vezérelhető okos-vibrátorokig nagyon széles a paletta. Különböző kialakítás, méret, anyag, funkciók, minőség és persze ár. Jelenleg több mint ezer különféle vibrációs kényeztető közül lehet választani a hazai piacon, és ez a bőség jogosan hozhatja zavarba a vásárlókat. Persze van aki mondhatja, hogy “mit kell ennek ekkora feneket keríteni“, de e egy vibrátor és a megfelelő vibrátor között kb. annyi a különbség mint a SZEX és a JÓ SZEX között! 😉

Mik azok a szempontok amik befolyásolhatják a választást?

  • Függ attól, hogy milyen kényeztetést kedvelsz, hol vannak az erogén zónáid, mit szeretsz, vagy hogy mire vágynál igazán?
  • Maszturbáláshoz, vagy esetleg a pároddal közös játékokhoz keresel vibrátort?
  • Ha hüvelyi, vagy anális kényeztetőt keresel, rendkívül fontos a megfelelő méret kiválasztása. A vibrátor ne legyen túl nagy és túl kicsi sem. A webáruházakban a vibrátorok fényképe sokszor becsapós lehet, de a méretük minden esetben fel van tüntetve a leírásoknál. Ha inkább vizuális típus vagy, nyugodtan vegyél egy papírt és egy vonalzót, rajzold le!
  • Természetesen az sem lényegtelen, hogy mennyi az az összeg amit rászánsz! Mi mégis azt javasoljuk, hogy vásárláskor ne az ár legyen az elsődleges szempont! Keress olyan kényeztetőt ami az igényeidnek megfelel, (funkció, kialakítás, anyag ,méret, stb…) majd csak ezután foglalkozz az árral. Az árat nagyban befolyásolják a vibrátor tulajdonságai. Tehát ha elsődlegesen azt fogod megnézni, akkor jó eséllyel fogsz olyan vibrátort venni, ami nem a te igényeidhez igazodik, és így nem fogod tőle visszakapni azt az élményt amit szeretnél. Keresd meg azokat a vibrátorokat, melyek megfelelnek az elvárásaidnak, amelyek mindazt tudják amire szükséged van, és ezután foglalkozz az árral. Ha esetleg nem találsz közöttük számodra elfogadható árú készüléket, még mindig köthetsz kompromisszumot. Kihúzhatsz bizonyos tulajdonságokat a listádról (pl vízállóság, tölthető akkumulátor, stb…) és így lejjebb tudod az árat is tornázni.

Az Erotika.Shop vibrátor tanácsadó

Az Erotika.Shop is tisztában van ezekkel a nehézségekkel, éppen ezért egyedülálló funkcióként, online vibrátor tanácsadó modullal bővítették webáruházukat. Pár kattintással kilistáztathatod a számodra legideálisabb kényeztetőket.

Erotika.Shop vibrátor tanácsadó