Keresés

Red One potencianövelő - Olvasói Teszt

Megismerkedtem egy lánnyal, aki elég túlfűtött volt szexuálisan. 🙂 Egy ideig csak ugrattuk egymást, de elég hamar világossá vált, hogy ez nem fog sokáig menni, és hatalmas szex lesz a vége. A beszélgetéseink néhány mondat után mindig az erotikára terelődtek, és igen sikamlósra sikeredtek. Igazából nem akarunk egymástól semmi mást, csak szexet, kielégíteni saját és egymás vágyait. Viszont mindketten párkapcsolatban élünk, így ezt nem volt könnyű összehozni. De mikor vére sikerült, szerettem volna a legtöbbet kihozni a dologból, és nem akartam semmit a véletlenre bízni.

Egy barátom ajánlotta ezt a készítményt. Ő már többfélét is kipróbált, ezért mertem rá hallgatni. Neki ez vált be legjobban az eddig kipróbált természetes hatóanyagokat tartalmazó potencianövelő készítmények közül. Kétes eredetű, vagy receptre kapható készítményt nem akartam kipróbálni. Nincsen baj a potenciámmal, inkább egy kis tuningnak szántam 🙂

A találkozó előtt vettem be a kapszulát. Tudtam hogy nem lesznek “felesleges” udvariassági körök. És így is volt! Amikor ajtót nyitott azonnal egymásnak estünk. Részletekbe nem bocsátkozom, de végigszexeltük az egész napot. A legkisebb stimuláció hatására (akár mentális, akár fizikai) beállt az erekció, és nem lankadt egy pillanatra sem. Az orgazmus után, pár perccel már készen is álltam a következő menetre, és ezt ő maximálisan ki is használta! 🙂 Mint említettem a potenciámmal alapvetően nincsen gond, de a Red One kapszula nélkül nem hiszem hogy bírtam volna ezt az iramot.

A nap statisztikája: Az együtt töltött nyolc órából kb. hatot szeretkeztünk, és egy pillanatra sem lankadtam. Nekem négy orgazmusom volt, ő számtalanszor élvezett el. Nem bántam meg hogy kipróbáltam ezt a potencianövelőt, és csak ajánlani tudom mindenkinek.