Keresés

Puncipumpa - Olvasói teszt

Felpumpálni a puncimat? Soha eszembe se jutott volna. Igazából azt sem tudtam hogy létezik ilyesmi. Egyszer a párom vetette fel az ötletet, hogy kipróbálhatnánk. Egy kicsit idegenkedtem tőle, de sok mindenre nyitott vagyok, és nem vagyok semmi rossznak az elrontója, így bele mentem. Abban megegyeztünk, hogy ha mégsem tetszene, akkor nem erőltetjük.

Ez az egész nem egy eltervezett dolog volt, hanem spontán alakult. Mivel puncipumpánk nem volt, a párom régi péniszpumpáját vettük elő. Nem a legideálisabb de ott és akkor a célnak tökéletesen megfelelt. A vaginaszívónak nagy és öblös vákuumharangja van, ami teljesen rásimul a puncira. A péniszpumpa nem ilyen. Ezért úgy próbáltuk felhelyezni, hogy a kisajkaim, és a csiklóm kerüljenek a szívó belsejébe. A vákuumpumpán van egy lyuk ezzel lehet a vákuumot szabályozni. A párom kezelte a pumpát, én pedig befogtam ezt a lyukat hogy ha túl kellemetlen lenne akkor könnyedén meg tudjam szüntetni a szívó hatást.

A kezdeti idegenkedésem hamar elmúlt. Érdekes, ugyanakkor borzasztóan izgalmas érzés volt. Egy kicsit fájt, mégis iszonyatosan felpörgetett. Persze figyeltünk a fokozatosságra. Lassan, lépcsőzetesen emeltük a szívó hatást. Ha már túl kellemetlennek éreztem, egyszerűen levegőt engedtem a pumpába. megszüntetve ezzel a vákuumot. De ahogy megszűnt, már alig vártam hogy a párom újra elkezdje a pumpálást.

Jó ideig játszottunk vele. Izgató volt látni, hogy puncim hatalmasra duzzad, és kinyílik mint egy rózsa. Már önmagában ez a játék is kellemes volt, de ami utána következett!

A felpumpált puncival a szex csodálatos élmény. A csiklóm és a vaginám szuper érzékennyé vált. Felerősödtek az ingerek, minden stimuláció sokkal intenzívebben érintett. A pumpás előjáték után többszörös orgazmust éltem át. Néha egy-egy érintés elég volt hogy robbanjak.

Vagina vákuumpumpa

Mivel ez a pumpálós játék mindkettőnknek nagyon bejött, és a péniszpumpa nem a legideálisabb ehhez, elhatároztuk hogy rendelünk egy speciálisan erre a célra fejlesztett szexeszközt. Néhány perces nézelődés után kiválasztottuk az egyik Vagina vákuumpampát, és megrendeltük a szexshopból. Egy napon belül meg is hozta a futár. Izgatottan vártuk az alkalmat hogy kipróbálhassuk.

Az eszköz maga nem túl bonyolult. Egy átlátszó műanyagból készült harang, ami a női nemiszerv formájához igazodik, és egy szeleppel ellátott pumpa rész, amivel a levegő kiszivattyúzható a harang belsejéből. Így keltve a vákuumot. A pumpán található egy praktikus kis szelep, amivel szabályozható a szívás erőssége. (mondjuk a termék képén fém szelep látható, a valóságban ez műanyag)

A szívó harang kétségtelenül kényelmesebb mint a pénisz pumpa, a teljes puncit beborítja. Néhány próbálkozás után sikerült megtalálni az ideális helyét. A hatása hasonló mint amit a bevezetésben leírtam, de használata mindenképpen egyszerűbb, és élvezetesebb.

Ez nem az a játékszer amit minden nap elő vesz az ember, mégis az egyik kedvencünk. Javaslom mindenkinek, hogy bátran próbálják ki. Kezdetben én is idegenkedtem az ötlettől, de nagyon örülök hogy mégis kipróbáltam. 🙂

Z.

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése