Keresés

Őszi újdonságok a LELO -tól

Az ősz beköszöntével megjelentek az erotika piacán a jövő évi kollekciók, újdonságok. Némelyik még csak a látóhatár szélén (rendelhető. előrendelhető formában), de vannak olyan újdonságok is amik már most is készletről elérhetőek hazánkban is.

Most összeszedtük egy csokorba az erotika piacának egyik legmeghatározóbb gyártója a LELO újdonságait!

Amit a LELO-ról mindenképp tudni érdemes

A LELO kényeztetők nem a legolcsóbb kategóriába tartoznak, de cserébe mindegyikükkel a luxust vihetjük a hálószobába. Minden termékük már ránézésre is megkapó, erotikus és lerí róluk, hogy ezek bizony professzionális játékszerek. Csakis a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, minőségi, a legszigorúbb egészségügyi előírásoknak is megfelelő hypoallergén szilikonból, selymes tapintású műanyagból, és elegáns fém alkatrészekből.

A formájuk nem csak ergonomikus, hogy a legjobban illeszkedjen a női (és a férfi) test felépítéséhez, de ugyanakkor mindegyik egy-egy műalkotás. Ezek tényleg olyan erotikus játékszerek, amelyekre a legfinnyásabbak is azt mondják: hát igen… ez tényleg szép!

LELO Ida és a LELO Tara – rotáló párvibrátor

Nemrégiben mutattuk be a Noa-t a LELO párvibrátorát, amelyet szeretkezés közben (is) lehet használni, ami egyszerre izgatja a hölgy csiklóját és g-pontját, ugyanakkor a férfinak is feledhetetlen élvezeteket ad.

No hát itt a tovább fejlesztett változat az Ida rotáló párvibrátor. A lényeg ugyanaz, nemi aktus közben használható vibrátor, mely kellemes rezgéssel stimulálja a klitoriszt, míg a másik vége rotáló mozgással masszírozza a g-pontot. Elég jól hangzik nem? 🙂 Ez az újdonság készleten ugyan még nem található, de már megrendelhető a szexshopokban. A megszokott fekete, lila, és pink színekben. (folyt. köv.)

LELO Noa és LELO Tiani

A Noa-ról már írtunk, de ha már az újdonságoknál tartunk érdemes megemlíteni a LELO Tiani párvibrátort. A Tiani igazából a Noa továbbfejlesztett változata Sense Motion távirányítóval, a még nagyobb élvezetekért.

A technológiának köszönhetően miden egyes apró csuklómozdulatra reagál a vibráció, és ennek köszönhetően kedvetekre játszadozhattok partneretekkel. Ez a játékszer felülírja és átveszi a vezetést minden egyes páros intim-játék felett! A távirányítóval akár 12m távolságból is kényeztethetitek kedveseteket, és közben tenyeretekben érezhetitek a távirányítóban található apró motor segítségével a vibrációt, amelyet a másik fél a kéjzónájában is élvez.

LELO Mia 2 – utazó vibrátor

Egy ellenállhatatlan, apró csiklóizgató vibrátor. Elegancia és praktikum egyben. Kiváló útitárs, ami kis méretének köszönhetően kényelmesen elfér egy kézitáskában vagy pénztárcában. A diszkrét rúzsforma hat fokozatban kapcsolható vibrációval bármikor készen áll egy kis kényeztetésre.

LELO Luna Noir – variálható kéjgolyók

Kéjgolyók, vagy gésa-golyók. A LELO-nak ebből is sikerült egy kicsit többet kihoznia. Akinek túl színesek volta a Luna eddigi golyócskái, most választhatja a Noir (fekete) verziót.

A kéjgolyók köztudottan javítják az orgazmuskészséget – intim tornát végezve segítik a gátizmok mozgását, jobban lehet velük különálló izomfejlesztő gyakorlatokat végezni, és aktus közben a hüvelybe felhelyezett golyó stimulálja a G-pontot. Gyönyörű, fekete csillogású áttetsző műanyagból készült golyók belsejében bársonyos borítású kis golyó van, ami mozgás közben ringatózik, ezzel is összehúzódásra késztetve a hüvelyizmokat.