Keresés

Onyé Fleur rúdvbrátor - Olvasói teszt

A régi vibrátorom helyett kerestem valami rendes alternatívát. Szegény már igencsak kiszolgálta az idejét.

Az Onyé Fleur vibrátoron rögtön megakadt a szemem. Tetszett az igényes csomagolása, a képek amiket találtam róla a webáruházban, és az egész megjelenése. (a minták a színek) Igaz hogy aprócska, de szeretem a csikló stimulációt, ha meg másra vágyok, a régi vibirim még mindig használható. 😉

Szóval e mellet döntöttem, és meg is rendeltem. A csomag másnapra megérkezett (ezúton is köszönet az Erotika.Shop -nak a gyors kiszolgálásért 😉 ) A csomagolás teljesen diszkrét, jelöletlen. Semmi sem utalt rá hogy honnan rendeltem, és hogy mi lehet a tartalma.

Már nagyon régen nem rendeltem semmi ilyesmit, így elég izgatott voltam. Mint egy szűz kislány az “első” előtt! 🙂 Aztán sajnos ez a lelkesedés alább hagyott.

A vibrátor ABS műanyagból készül. Kemény töltény alakú. Egy klasszikus rúdvibrátor (vagy inkább minivibrátor). Található rajta egy igen szexi kis szilikon gyűrű, amin virág motívumok találhatóak. Az alján pedig egy gomb mellyel a három rezgési fokozat között lehet váltogatni.

Ez eddig rendben is van. A vibrátor elegáns, apró, és szép. A három fokozattal sem lett volna alapvetően bajom, de a rezgések erősségét nem találtam elég intenzívnek. Igazság szerint elég gyengén “muzsikált”. Véleményem szerint ezt az apró vibrátort csak a megjelenése emeli ki a középszerűségből, de működésében nem tud többet mint a fele ennyibe kerülő társai.

Ami előnye, hogy az Onyé Fleur rúdvibrátor vízálló, így a tisztítása nagyon egyszerű. A kemény anyagának köszönhetően nem kényes, könnyen karban tartható. Arról nem is beszélve, hogy így akár zuhany alatt, vagy a kárban is hazsnálható. Csak arra kell ügyelni, hogy az elemtartó kupakját rendesen tekerjük vissza a helyére.

Összességében úgy érzem, hogy ez egy középszerű játékszer, és ha 7.600 Ft helyett 4-5.000 Ft-be kerülne akkor azt mondanám hogy rendben is van. Ezt az árat reálisnak tartanám érte. Szép, elegáns, vízálló, de kb ennyi. 🙁

Ami tetszett:

  • igényes csomagolás
  • szép és elegáns megjelenés
  • vízálló

Ami nem tetszett:

  • csak 3 rezgést ismer
  • gyenge rezgés intenzitás
  • a tudásához képest drága

Összességében max egy hármast kap tőlem! Értékelés: 3

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése