Keresés

Olvasói teszt: LELO Sona

A Womnaizerek óriási sikere kapcsán nagy izgalommal vártuk, hogyan fognak muzsikálni a hasonló elven működő csiklóizgató készülékek. Most végre egy lelkes olvasónk jóvoltából, első kézből értesülhetünk a LELO Sona hanghullámos kényeztetőről, mely – bár a működési elve némileg eltér a Womanizertől – méltó kihívója lehet a már jól ismert léghullámos csikóizgatóknak.

LELO Sona hanghullámos csiklóizgató – olvasói vélemény

Mostanában sajnos elég sokat vagyok egyedül, mivel a páromnak egy másik városban kellet munkát vállalnia. Így gondoltam meglepem magam egy játékszerrel, amely segít áthidalni a magányos időszakokat. Hosszas nézelődés után a LELO Sona csiklóizgatóra esett a választásom Sima vibrátorom már van, így szerettem volna valami újat, különlegeset kipróbálni.

Így hát megrendeltem az új “hanghullámos” csiklóizgatómat, melyet már másnap kézhez is kaptam a munkahelyemen. Persze egész nap nagyon vártam, hogy végre haza érjek, kibonthassam és persze kipróbálhassam az új szerzeményt.

Mivel már volt (még most is megvan, és évek óta tökéletesen működik) LELO kényeztetőm, kb. sejtettem hogy mi az amit elvárhatok a Sona-tól. Mármint ami a megjelenést és a minőséget illeti. Nem is csalódtam. A Sona formáján, és a felhasznált anyagin is egyértelműen látszik hogy egy prémium termékről van szó. Gyönyörű, elegáns a kidolgozása, a szilikon borítása pedig selymesen puha és rendkívül kellemes tapintású.

A készülék íves formájú, ami kényelmes fogást tesz lehetővé. A hátoldala arany színű fényes műanyagból készül (ez sem az a gagyi fajta műanyag) A gombok a csiklóizgató hasán találhatóak, de remekül kézre esnek, így nem jelent gondot ha használat közben szeretnénk a beállításokon módosítani.

A készüléket bekapcsolni a (+) gomb nyomva tartásával lehet. A középső gomb segítségével lehet változtatni a 8 különféle beállítás között, az intenzitást pedig a +/- gombokkal lehet szabályozni. A 8 különféle impulzus minta közül, egészen biztos hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Én személy szerint 2-3 beállítást kedvelek közölük, és csak ezeket szoktam használni.

A Sona természetesen akkumulátoros, amit egy USB kábel segítségével lehet feltölteni. Én egy kicsit hiányolom a hálózati töltőt. Nem minta a töltés nem lenne megoldható a telefontöltő, vagy a számítógép segítségével, de mindenképpen hasznos lett volna hozzá.

A teljes töltésre kb 2órára van szükség, és egy töltés elvileg egy órányi használatot tesz lehetővé. De igazából ezt nem mértem le egyszer sem. 🙂

Mivel alap állapotban csak egy minimális töltöttsége van a készüléknek, gyorsan felraktam a töltőre, hogy amíg elintézem a délutáni esti teendőimet, estére teljesen feltöltsön.

A Sona a végén található kis szilikon harangot kell e a csiklóra helyezni. Ebben a harangban pulzálnak a hullámok, amik a stimulációt adják. Az első próba rendkívül szokatlan volt. Annyira intenzív, annyira meglepő volt az érzés hogy szinte azonnal el is kaptam a csiklómtól.
A következő próbát a minimum erősséggel kezdtem, és a leglágyabb hullámzó beállítással.

Az érzés semmihez sem fogható, mintha a stimuláció a csiklóm hegyére összpontosítana, és a Sona hanghullámainak ritmusára terjed szét szinte az egész testemben. Ezek a hullámok egyre erősödnek, torlódnak, majd egyszer csak kirobbant belőlem az orgazmus. Szinte teljesen elvesztettem a kontrollt, nem tudom hogy az orgazmus mikor jött és hogy meddig tartott, de mikor “magamhoz tértem” láttam hogy alig telt el több mint két perc onnantól hogy a csiklómra illesztettem.

Mivel sokat vagyok egyedül, elég gyakran használom. Ez lett a kedvenc kényeztetőm. Mivel vízálló így gyakran magammal viszem a kádba is. A stimulációt a legalacsonyabb szinttel szoktam kezdeni, majd fokozatosan emelem fel a megfelelő szintre.

Gabi