Keresés

Olvasói teszt: Close2you Opus vibrátor

A páromtól kaptam Valentin napra.

Már régóta nézegettük a vibrátorokat, szemezgettünk a Close2you termékekkel, és köztük a Close2you Opus g-pont vibrátorral.

Mint említettem, Valentin napi ajándékba kaptam egy szál rózsával kísérve. Nem tudom ki hogy van a Valentin nappal, én személy szerint nem igazán rajongok érte, de ennek az ajándéknak nagyon megörültem, és alig vártam hogy kipróbálhassam.

Ami először meglepett, az a hangja volt. Merthogy szinte nincs neki. Némely vibrátor úgy zúg mint egy fűnyíró, De az Opus tényleg nagyon csendes. Tapintása nagyon kellemes, tényleg kiváló minőségű szilikonból kézül.

A formája miatt nagyon kényelmesen használható. A legtöbb vibrátor nem nyújt ilyen könnyű “hozzáférést”. A visszahajló alakjának köszönhetően, nagyon egyszerűen elérhető a g-pont, és egyúttal a csikló is izgatható. És ez akkor is könnyen kivitelezhető, ha csak egyedül, saját örömünkre vetjük be. Nincs szükség semmilyen tornamutatványra, kicsavarodott kézre, csuklóra… szóval ergonómus, kényelmes, és így száz százalékosan élvezhetjük a kényeztetést, amit a 8 különféle rezgési mód nyújt számunkra.

Még soha egyetlen vibrátorral sem jutottam ilyen gyorsan a csúcsra. Egyszerűen imádom! A férjem gyakran utazik, így sokszor előveszem egyedül is, de a párosan is rendszeresen bevetjük. Mivel teljesen vízálló, nyugodtan használható zuhanyzás, fürdés közben, és mivel rendkívül csendes, a lebukástól sem kell félni 🙂 Szóval aki egy kis titkos fürdőszobai kényeztetésre vágyik, nyugodtan számíthat az Opus-ra.

Összegezve:
Teljes szívünkből tudjuk ajánlani. És ez mindkettőnk véleménye. Kerestük a hibákat, de az Opus egy nagyon jól átgondolt kényeztető. Minőségi anygagok, elbűvölő külső, sok sok izgalom, és kényeztetés.

Ez volt eddig a legjobb Valentin napi ajándékom, és most ez a kedvenc vibrátorom!

Zsu és Tibi