Keresés

OhMiBod vibrobugyi - Olvasói teszt

Az OhMiBod vibrobogyi egy kis méretű csiklózgató vibrátor. Ívelt alakjának köszönhetően nem csak kézi izgatásra alkalmas, hanem észrevétlenül elhelyezhető a bugyiban. Igazából ez volt az ami felkeltette az én érdeklődésemet is. 🙂 A vibrátor maga ívelt, hogy kényelmesen elférjen a fehérneműben, és teljesen észrevétlen maradhasson. Személy szerint, nekem teljesen kényelmes a viselése, és ha nem veszek fel túl szűk ruhát vagy nadrágot, tényleg észrevétlenül meglapul. (de erről lehet hogy majd később.. 😉 ) A belső oldalán található egy apró dudor, melynek célja hogy a szeméremajkak közt elérje és izgassa a csikót.

Maga s vibrátor teljes egészében kemény műanyagból készült bársonyos borítással. Így nagyon jól vezeti a rezgéseket, és könnyen síkosítható.

Használat rendkívül egyszerű. Bekapcsolás után kiválaszthatjuk a kívánt ritmust magán a vibrátoron. Az gombok elhelyezése kényelmes, a nélkül lehet a programok között váltogatni, hogy el kellene mozdítani a helyéről. De az igazán érdekes, az a mobiltelefonos irányítás. A letölthető ingyenes alkalmazás segítségével mobiltelefonról is irányíthatjuk.

A vibráció eléggé finom. Leginkább egy mobiltelefon rezgés erősségéhez tudnám hasonlítani. Így inkább azoknak ajánlom akik ezt a fajta finom stimulációt kedvelik. Működés közben elég halkan zümmög. Egy csendes szobában ugyan meghallani, de ahhoz eléggé halk, hogy egy nyilvános helyen titokban maradjon.

Az eszköz USB-n keresztül tölthető. Kb 2óra a teljes töltési idő, és ezzel kb egy órát üzemel.

Ami tetszik benne:

  • Elegáns megjelenés, minőségi anyagok.
  • Könnyen kezelhető
  • Újratölthető (bár ez ennél a kategóriánál már elvárható)
  • Okos telefon vezérlés

Ami nem teszik:

  • Gyenge vibráció
  • Kevés vibrációs kép
  • Nem vízálló
  • Viszonylag magas ár

Összességében nagyon ötletes szexjátékszer. Egy kis fantáziával tényleg sokféle képen bevethető. De ha egy erőteljesen rezgő csiklóizgatót szeretnél, akkor ez nem a te vibrátorod.