Keresés

OhMiBod - okos G-pont vibrátor

Itt máris itt a következő “okos” szexjátékszer. A technikai fejlődés nem hagyja érintetlenül a szexjátékok piacát sem! Egyre több az intelligens vezérléssel ellátott kényeztető. ezek azon túl hogy rendkívül kényelmesek (a Bluetooth technológiának köszönhetően mobiltelefonról, tabletről, laptopról is vezérelhetőek) , számtalan hasznos funkciót, és számtalan lehetőséget rejtenek magukban. Egy kis fantáziával megfűszerezve, rengeteg izgalmas játékot és új élvezetet élhetünk át.

Az intelligens vezérlési technológiának köszönhetően, átadhatjuk a játékszer irányítását a párunknak (vagy akár egy ismeretlennek is), akár mellettünk van, akár a szomszéd szobában vagy a világ másik részén. Az OHMIBOD úttörőnek számít az intelligens szexjátékszerek fejlesztésében.

Már bemutattuk az intelligens vibrobugyit, és a hangvezérléssel ellátott Club Vibe verziót. Most szeretnénk bemutatni az OHMIBOD intelligens G-pont vibrátorát.

Letisztult, anatómiailag tökéletesen formált, maximálisan bőrbarát anyagok felhasználásával készült vibrációs kényeztető, mely kialakításának köszönhetően tökéletesen idomul a női test vonalához és ideális a G-pont kényeztetésére. Mindehhez társul a BLUEMOTION 2 technológia, melynek köszönhetően könnyedén, mindenféle zavaró vezeték nélkül vezérelhető, Bluetooth-on keresztül okostelefon, vagy táblagép segítségével, vagy az applikációval, interneten (Wi-Fi) keresztül bárhonnan a Világon.

Vezéreld a vibrátorod a mobiltelefonod segítségével!

SIMÍTÁS
a telefon kijelzőjén rajzolva, más-más vibrációs minták menthetőek el, társíthatóak egyedi, fantázia nevekhez

ÉRINTÉS
a kijelzőt folyamatosan érintgetve hozhatunk létre egyedi ritmust, melyet a kényeztető visszajátszik, így akár morse-kódot is küldhetünk távolról

HANG
a telefonba bemondott szöveg, dallam hangfrekvenciájának erőssége, dallamossága alapján erősödik, vagy gyengül a vibráció (TIPP: a telefont egyszerűen tedd a rádió mellé)

HULLÁM
a telefont lassabban, vagy gyorsabban megdöntve érhető el a vibrációs erősség változása (gyorsíts, lassíts, majd húzd be hírtelen a gázpedált)

RITMUS
a kényeztető rendelkezik előre beépített vibrációs ritmusokkal