Keresés

Obsessive feromon parfümök

Közel egy éve mutattuk be az új márkaként megjelent az Obsessive fehérneműket. Azóta ezek a termékek bebizonyították, hogy helyük van az erotikus üzletek polcain. A kezdetben néhány darabból álló kollekció mára közel száz modellre bővült.

Az erotikus fehérneműk egyértelmű célja a csábítás! De csábítani nem csak a látvánnyal lehet. A szexi látványt tovább tudja fokozni egy érzéki, erotikus illat. De ezen kívül léteznek olyan kémiai vegyületek, melyeket ugyan az orrunkkal tudatosan nem érzékelünk, de tudat alatt nagy hatással vannak ránk. Ezek a vegyületek a feromonok!

A feromonok kiemelten fontos szerepet játszanak az állatvilágban, ahol a kommunikáció egyik legfontosabb pillérei. Az állatok a feromonok segítségével jelölik ki a területüket, és találják meg a párjukat is.

Bár a szaglásunkból jócskán vesztettünk a fejlődésünk során, a feromonokak az embereknél is fontos szerepet jut. Ezek a tudat alatt ható illatok irányítják a nemi viselkedésünket és tesznek vonzóvá mások számára.

Obsessive feromon parfüm

Az Obsessive feromon parfümök segítségével felturbózhatod csáberődet! Nem csak az erotikusan érzéki illata hívja fel rád a figyelmet, hanem a belecsempészett plusz “titkos összetevőnek” köszönhetően még jobban felkelti a férfiak figyelmét. A parfüm feromon tartalma rásegít a saját feromojaid illatára, ami a férfiak számára ellenállhatatlan vonzerővel bír!