Keresés

Nyerj egy LELO Noa luxus párvibrátort

Az Erotika.Shop webáruház és a VibrátorInfó közös nyereményjátékában MOST egy LELO Noa párvibrátort nyerhetsz!

November 10. az orgazmus és a szex világnapja! Ennek a napnak a tiszteletére egy új nyereményjátékot hirdetünk! Ha szereted a szexjátékszereket, és neked is van valamilyen kényeztetőd, most bővítheted a gyűjteményed egy LELO Noa luxus kategóriás párvibrátorral!

Mit tud a LELO Noa?

LELO Noa párvibrátor

Egyedülálló, prémium minőségű, luxus megjelenésű, dizájnos formájú párvibrátor! A páros élvezetek új dimenziója a LELO újragondolásában!

Szeretkezés közben is használható, flexibilis, akkumulátoros élménymester, diszkrét C-formában, erős, de rendkívül halk motorral. Szabadalmaztatott, ultravékony, anatómiailag tökéletes kialakítással, mely teret enged maga mellett a férfiasság könnyed behatolásának. Flexibilis, így tökéletesen illeszkedik a női testhez és biztosan a helyén marad.

Fonódjatok egymásba ezzel a csodamesterrel!

Teljesen diszkrét, extra halk, de rendkívül erős vibrációval, 100%-ig vízálló, így a zuhany alatt, vagy pezsgőfürdőben is tökéletesen használható és természetesen USB-ről újratölthető akkumulátorral készült, így az elemekkel sem kell bajlódni. Letisztult forma, elegáns megjelenés, selymes, puha, kényelmesen viselhető, maximálisan bőrbarát szilikonból. Gyönyörűen kifinomult tárolódobozban. Hat extra vibrációs ritmussal.

LELO Noa

Hogyan nyerheted meg?

Nem titkolt célunk, hogy szeretnénk népszerűsíteni a szexjátékszereket, és minél több embernek bemutatni ezeket kiegészítőket. Akik használnak erotikus játékszereket, azok tudják hogy mennyi új élményt adhatnak, és mennyi változatos, izgalmas helyzetet teremthetnek. Nem csak megfűszerezhetjük velük a magányos estéket, de izgalmasabbá tehetik a páros együttléteket is.

Ebből a célból indult a “Titkos fiók” rovatunk is, hogy megmutassuk olvasóinknak, hogy bár mindenki titkolja a játékszereit, ez ma már teljesen hétköznapi dolog. Ugyan nem tesszük ki a nappali polcára a vibrátorunk, de szégyenkeznünk mégsem kell miatta!

Mutasd meg TE is olvasóinknak a “titkos fiókod”, rejtett dobozod tartalmát, Írj pár szót a kedvenc játékszereidről, és November 10.-én egy új taggal, egy 33.990 Ft-os LELO Noa párvibrátorral bővülhet a gyűjteményed!

Hogyan vehetsz részt a nyereménysorsolásban?

  • Készíts egy vagy akár több fotót a “titkos fiókodról” vagy a játékszereidről. FONTOS, a fotókon igazolnod kell hogy a nyereményjátékra készültek, tehát szereplejen rajta egy cetli a “Vibrátor Infó – Titkos fiók” felirattal. Vagy egy tablet, mobil telefon amin a mi weboldalunk látható.
  • Töltsd fel az elkészült fotókat oldalunkra 2016 november 09.-ig. Add meg a keresztneved, az email címed, és írj pár soros bemutatást a játékszeredről, játékszereidről. (A bemutatás megjelenik az oldalon, de természetesen az email címed nem! Ez csak azért kell hogy értesíteni tudjunk, ha megnyernéd a LELO párvibrátort)
  • Emailben visszaigazoljuk a fotó beküldését, és azt is hogy megfelelt e a játék kiírásnak, tehát indulhatsz e a nyereményért.
  • A beküldött képek ellenőrzés után fognak megjelenni az oldalon.
  • Egy email címmel és egy fotóval csak egyszer lehet nevezni!
  • A beküldött “fiókok” közül November 10-én kisorsoljuk a szerencsést, akit emailben fogunk értesíteni hogyan tudja átvenni a nyereményét.

Neked is van “titkos fiókod”? Mutasd meg nekünk a tartalmát, és nyerj egy LELO Noa párvibrátort!

Mutasd a puncid