Keresés

Nina Hartley - a legdögösebb MILF punci

Itt a FFLESHLIGHT GIRLS sorozat legújabb tagja. A család újdonságával, az idősebb hölgyeket kedvelőknek szeretett volna kedveskedni a gyártó. A FLESHLIGHT GIRLS maszturbátorok, híres pornószátok élethű vagina és popsi másolatai. Most a sok hamvas, fiatal punci között megjelent egy igazi MILF! Nina Hartley!

Az 54 éves pornószínésznő több száz felnőttfilmben szerepelt már, a 80-as, 90-es évek egyik legismertebb sztárja ebben a műfajban. Nina Hartley később, érett nőként is forgatott és rendezett is, bevallottan biszexuális és nagy feminista. Tapasztalatait felhasználva számos szex-oktató filmben is szerepelt, az ő nevéhez fűződik a puncinyalásról készült produkciók egyik legjobbja.

Fleshlight Nina Hartley Lotus – vagina

Érzékien, puha, lágy, maximálisan realisztikus, selymes, szexi és tökéletesen formált – mindez elmondható a Fleshlight termékekről.

Ezek a különlegesen élethű, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült termékek az USA-ból indultak el, és hódították meg az egész világot!

Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva, Nina Hartley ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos, bizsergető, a lotus virágot imitáló, belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja.

A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi dizájn tok. Fehér színben készült, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formájú műanyag tokkal. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Nina még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását.