Keresés

Mobilról vezérlehető intelligens gésagolyó

Az “okos” eszközök ma már az életünk minden pillanatában jelen vannak. Okostelefonok, okosórák… Ahogy várható is volt, ezek az eszközök megjelentek az erotika világában is. Egyre több intelligens szexjátékszer jelenik meg a piacon. Ezek általában mobiltelefonról vezérelhető kütyük, amik a letölthető applikációknak köszönhetően számtalan új, eddig elképzelhetetlen funkcióval rendelkeznek.

Ezek a szexjátékok Bluetooth, vagy WiFi kapcsolaton keresztül képesek kommunikálni, így bármely okostelefonról vezérelhetőek. A távirányítás következtében, rendkívül kényelmessé válik az eszközök irányítása, és a mobiltelefonok (tabletek) funkcióit kihasználva, rengeteg egyéb lehetőség is rendelkezésre áll. Saját rezgésmintát szerkeszthetünk, de akár átengedhetjük a játékszer irányítását párunknak, aki akár a világ másik részéről is képes kényeztetni minket e szexjátékszerek segítségével. (Ezzel egy új dimenzióba emelve az erotikus chat-elést, vagy SMS-ezést 😉 bővebben… )

Most a legújabb “okos” szexjátékszer amit szeretnénk bemutatni az egy intelligens gésagolyó duó!

Mi az a gésagolyó?

Gyógyászati segédeszköz, vagy erotikus játékszer? Mindkettő! Miért ne! Gondoljunk csak a vibrátorra, amit egy orvos fejlesztett ki egy, a viktoriánus időkben gyakori nő betegség, a hisztéria kezelésére [...]

A gésagolyókról már többször volt szó a vbirátorinfón. Most megérkezett a legújabb generációjuk, amely kihasználva az okostelefonokban rejlő lehetőségeket, speciális, személyre szabott edzéstervekkel segítik az intim izmok erősítését.

Okos gésagolyó hüvelytornához

G-balls intelligens gésagolyó: Személyi edző mélyizom tornához!

Híres kutatók, tervezők és mérnökök, valamint egészségügyi szakemberek hosszas munkájának gyümölcseként megszülető kis eszköz, ez az újratölthető akkumulátorral rendelkező, intelligens csodagolyó-duó, mely képes state-of-the-art érzékelőn át, bluetoth-on keresztül kommunikálni okostelefonokkal. A nem mindennapi applikáció tartalmazza a személyre szabott virtuális trénert, 6 professzionális tanfolyammal, edzési útmutatókkal és hogy még izgalmasabb legyen a tréning, virtuális jutalmakkal, jelvényekkel is jár, akár egy igazi számítógépes játékban!

A letölthető applikáció segítségével a gésagolyó segít abban, hogy a leghatékonyabban tudjuk használni.

  • saját személyi mélyizom edzés
  • professzionális képzések
  • hozzáértő útmutatók
  • edzés instrukciók akár hanggal is
  • aktuális tevékenység nyomon követés
  • előnyök, gyakorlatok megosztási lehetősége
  • játékszerű, virtuális díjazási modul
  • szimpla, vagy dual módú alkalmazás