Keresés

Milyen előnyei vannak a rúdvibrátornak?

A vibrátorok, általában pénisz alakú és méretű rezgő motorral ellátott szexuális játékszerek. (Mi a vibrátor) Ahogy fejlődik a technológia és a szexjáték iparág, egyre újabb és újabb megoldásokat eszelnek ki a leleményes mérnökök. Fejlődnek a rezgő motorok, a vibrátor vezérlések (gondolunk itt pl. a mobiltelefonról vezérelhető szexjátékokra) és fejlődnek az anyagok. Mára már igen nagy hangsúlyt fektetnek az igazán minőségi, és hipoallergén felületek használatára.

Minden fejlesztésnek egy célja van! Minden igényt kielégíteni, még több hölggyel megkedveltetni ezeket a szexuális segédeszközöket, és újfajta élményeket, nagyobb intenzívebb orgazmust elérni segítségükkel.

Már rengeteg formájú, fajtájú, méretű vibrátorral találkozhatunk. Mégis ha azt a szót mondjuk “vibrátor” szinte mindenkinek a klasszikus rúdvibrátor jut az eszébe.

És hiába tört be űrkorszaki technológia a szexjáték iparba is, hiába jönnek az egyre újabb és újabb szexjátékok, a rúdvibrátor sosem megy ki a divatból. Mindmáig az egyik legkedveltebb női kényeztető. Vajon miért lehet ez így?

Mit érdemes tudni a rúdvibrátorokról?

Mint ahogy a nevük is mutatja egyszerű rúd alakú kényeztetőkről van szó. Általában szilárd anyagból (műanyag, fém) készülnek, és mint ilyen kiváló rezgésvezető képességük van. Így intenzívebb stimulációt képesek adni, mint a puha anyagból készülő társaik. Alkalmasak vaginális kényeztetésre, de tökéletesek csiklóizgatónak is,

Az olcsóbb modellek műanyagból készülnek, de minőségibb, drágább termék általában lapnak valami selymes, bársonyos (általában szilikon) bevonatot a szilárd vázra.

Méretüket tekintve a rúdvibrátorok nem nagyok, általában 12-16cm hosszúak, így könnyen elférnek egy női táska többi kincse között. Talán ez is hozzájárul a töretlen népszerűségükhöz.

Kifejezetten ajánljuk azoknak akik most szeretnének megismerkedni a szexuális játékszerekkel. De tinilányoknak (persze szigorúan 18+ 🙂 ) is jó választás lehet. a kellemes árfekvésük, és viszonylag apró méretüknek köszönhetően.