Keresés

Milyen a pumpálható dildó?

A dildók – mint ahogy már volt róla szó – fallosz formájú szexuális segédeszközök. Alakjuk, kialakításuk, és méretük rendkívül változatos lehet. Léteznek realisztikus megjelenésű műpéniszek. Valósághű formával és bőrszerű anyagból. Léteznek az élethű formától merően eltérő kialakításúak, vannak kicsik és extrém nagyok is.

Az egyik csoportjuk a felfújható (pumpálható), dildók.

Ezek a dildók alap esetben normál, vagy a normáltól egy kicsit nagyobb méretűek. Az anyaguk rendkívül rugalmas, (általában latexből készülnek) és a hozzájuk kapcsolódó pumpa segítségével a megfelelő méretűre fújhatók fel. Akár extrém nagyra, 9-10 cm átmérőjűre is!

Léteznek vaginális használatra szánt pumpás dildók, de készítenek felfújható anális kényeztetőket is.

Kinek ajánljuk?

Mindenképpen azoknak akik szereik a “nagyot” 🙂 Szeretik ha a dildó teljesen kitölti a hüvelyüket, popsijukat. Mivel a mérete tetszőlegesen változtatható, a fokozatosság elvét betartva egyre nagyobb és nagyobb méret befogadását érhetjük el vele.

Ami viszont nagyon fontos! Ezek az eszközök általában latexből készülnek amire többen allergiásak. Így csak akkor használj ilyen játékszert ha te nem vagy érzékeny a természetes gumira.

És természetesen nem győzzük hangsúlyozni a síkosítás fontosságát. Ami minden erotikus játékszernél ajánlott, de itt kiváltképp fontos.