Keresés

Mi az az elektro-szex?

Az elektroszex eszközök lényege, hogy kisebb elektromos impulzusok sorozatát lövik ki – szabályozható módon – érzékeny testrészekre.

Valószínűleg mindenki ismeri az elektromos fogyókúrás készülékeket, melyek a testre helyezett elektromos tappancsok segítségével önkéntelen izomőszhúzódásokat okoznak. Ezen összehúzódásokat tudatosan nem tudjuk befolyásolni, intenzitását ritmusát kizárólag az elektro doboz segítségével tudjuk szabályozni.

Valószínűleg ezek a készülékeket vethették be először az elektroszex segédeszközként. Talán egy kísérletezni vágyó, új élményekre nyitott hölgy a hasa helyett a szemérmére helyezte a fogyókúrás kép elektro tappancsait, és így élt át falrengető orgazmust. (?)

Az elektro szex nem csak szado-mazo játékokban használható!

Vannak természetesen kifejezetten SM játékokhoz kifejlesztett segédeszközök, (csipeszek, tűs elektródák) de léteznek ennél jóval ártalmatlanabb kiegészítők. Eletromos dildók, vibrátorok (bár a vibrátor szó nem a legmegfelelőbb, mert ezek az eszközök nem a vibrálással, hanem az elektromos ára testre gyakorolt hatásával érik el az orgazmust) péniszgyűrűk, anál izgatók, stb..

Az elektroszex veszélyei!

Mivel kb 1000V os (!) elektromos áramról van szó, a játéknak lehetnek veszélyei. Senki ne próbálkozzon otthon összebarkácsolt elektro dobozokkal! A webshopok mindegyike felhívja a figyelmet arra, hogy szívműtéten átesettek, vagy pacemakerrel élők ne használják ezeket a készülékeket. Mint ahogy nem ajánlott azoknak sem akiknek valamilyen fém implantátum van a testükben.

Mi kell hozzá?

Az elektor szexhez mindenképpen szükséges egy ún. elektro box! Ezeket általában szettben lehet megvásárolni, ami a boxon kívül tartalmazza vezetékeket, elektródákat, tappancsokat. Az öntapadós tappancsokat a test különböző pontjára helyezve (mellekre, nemi szervre ) érhetünk el ingereket.

Ha ennél többre vágyunk, akkor jöhetnek az egyéb kiegészítők. Elektro műpéniszek, dildók, anál kényeztetők, péniszizgatók. Ezeket a komolyabb elektro dobozokhoz hozzá lehet csatlakoztatni. A nedves felületek jobban vezetik az elektromos áramot, sőt a száraz bőrön akár sérüléseket is okozhatunk. Mindenképpen ajánlott víz bázisú síkosítók használata, de léteznek kifejezetten eletro szexhez kifejlesztett síkosítók, amik még jobban vezetik az elektromos áramot. (eletro szex kiegészítők)

Egy valamit azonban ne felejtsünk el: a különböző emberek teljesen másként reagálnak az elektromos áramra. Van, akinek erre nagy a fájdalomküszöb értéke, van, akinek kicsi. Az elektromos szado/mazo játékokban legalább olyan felelősség van (ha nem nagyobb) a domináns félen, mint más ilyen típusú játékokban.