Keresés

Mi az az análkúp?

Az análkúp ez anális szexjátékok egyik típusa. Mint ahogy a nevében is benne van, egy kúp alakú eszközről van szó. Átmérőjük szélesedik, hogy fokozatosan tágítsa az ánuszt, és hogy segítse a behatolást. A behelyezhető hosszuk “viszonylag kicsi”, de az átmérőjük igen változatos. A kezdőknek mindenképpen a szolidabb méretekkel érdemes próbálkozniuk, de léteznek extra vastag análkúpok is, kifejezetten az anális tágítás szerelmeseinek.

Az análkúpokrendszerint úgy vannak megtervezve, hogy behelyezés után kitöltse a rectumot, s ezáltal plusz szexuális ingereket keltsen. Használható nőknek és férfiaknak egyaránt, akár maszturbáció, akár szeretkezés közben. Mindegyikük talppal van ellátva, ennek legfőbb oka, hogy az eszköz könnyen kivehető legyen, és megelőzze hogy túl mélyre hatoljon.

Anyaguk is igen változatos. Léteznek szilikonból készült kúpok, de nagyon gyakori anyag még a latex, és a fém (rozsdamentes acél, alumínium) alkalmazása is.

Az análúpok egy speciális változata a felfújható, vagy pumpálható kúp. Ezek általában latexből készülnek, viszonylag szolid mérettel, de behelyezés után extra nagyra, akár 8-10 cm átmérőjűre is felpumpálhatóak.

Mint mindennél, az anális kényeztetőknél is nagyon fontos a fokozatosság! Csak lassan óvatosan, fokozatosan haladva előre. Mindig használjunk hozzájuk síkosítót, sőt célszerű a kifejezetten anális játékokhoz készített síkosítók közül választani.

Az extra méretek kedvelői számára léteznek extra nagy méretű análkúpok is.