Keresés

Mi az a szexgép?

Valószínűleg olvasóink között is van már, aki találkozott szexgéppel (fucking machine). Ha nem is élőben, de az interneten nézelődve, vagy a szexshopok kínálatát böngészve. Az ötlet, hogy egy géppel dugjon az ember egy kicsit bizarrnak tűnhet talán még azoknak is, akik rendszeresen használnak szexuális kiegészítőket (vibrátorokat, dildókat, csiklóizgatókat) az ágyban.

De a szexgépek szerelmesei, többek között épp ez okoz élvezetet. Persze mindazon túl, hogy mindenféle kézi erő mellőzésével, a gép elvégzi a dolgát, fáradhatatlanul rezeg és lököd, végeérhetetlen orgazmusban részesítve ezzel a felhasználót.

Szexgép, dugógép

Bizarrnak tűnik, hogy hús-vér partner helyett (mellet) valaki egy fáradhatatlan dugattyúzó géppel szexeljen, de a szexgép tulajdonosok egytől egyig mindent elsöprő, óriási orgazmusokról számolnak be.

A szexgépek nem túl diszkrét játékszerek. Nagy méretük miatt nem igazán férnek el az éjjeliszekrény fiókjában 🙂 de aki szeretne egy ilyen kisegítőt a hálójába, biztos megoldja a tárolását. Hazánkban még nem túl nagy a kultusza, így nincs is túl nagy választék “baszó gépekből“, és az áruk is meglehetősen magas.

Szexgép készítése házilag?

Ügyes kezű barkácsolásban jártas emberek akár megpróbálkozhatnak szexgépet készíteni házilag, kiszuperált mosógép motorból, akkumulátoros barkácsgépek (pl akkus fúrógép) felhasználásával. A Youtube -on számtalan ilyen videót lehet találni. Nem kell hozzá más csak egy kis fantázia, kreativitás, és egy kis műszaki beállítottság. Ha a szexgép mechanikája összeállt, már csak egy megfelelő méretű élethű dildóra van szükség.

Akik pedig nem éreznek magukban elég műszaki vénát a barkácsoláshoz, még mindig válogathatnak a szexshopok kínálatában.