Keresés

Mi az a prosztatavibrátor?

Van a férfiak testében egy pont, amelyről ugyan nem beszélnek szívesen, de a legnagyobb élvezetet nyújtja számukra. A prosztata masszírozása a férfi test titkos kapuját tárhatja fel. Minden nő kezében csodafegyver lehet, ha ismeri párja rejtett pontját. Ne féljünk kitapogatni, hiszen olyan fantasztikus orgazmust érhetnek el a férfiak, amiről még csak nem is tudják, hogy létezik!

A férfiak fejében az ánuszhoz tartozó örömforrás a homoszexualitással társult, ezért először arról kell meggyőzni, hogy nincs semmi rossz az anális örömökben. Van két nagyon érzékeny pont a férfi végbélnyílásának környékén. Az első maga a végbélnyílás (ánusz), itt rengeteg idegvégződés található és nagyon érzékeny. A másik a prosztata; mely a végbélnyílástól néhány centiméterre befelé a köldök irányában található és egy kemény dudorként tapintható.

Férfi G-pont?

A férfi G-pont nagyban hasonlít a nőihez, hasonló érzést is ad, amilyet nőknek a női, csak annyi a különbség, hogy a férfiaknál a prosztatához kapcsolódik.

A prosztatát úgy találjuk meg, ha erősen síkosított ujjunkat, felvezetjük a férfi ánuszán, és addig hatolunk vele előre a hasfal felé tapintva, amíg meg nem érzünk egy dió nagyságú csomót. A prosztatára gyakorolt gyengéd nyomás vagy dörzsölgetés a legtöbb férfinak különleges gyönyörérzést okoz.

A prosztata izgatható az ujjainkkal, de természetesen léteznek direkt erre kifejlesztett szexuális segédeszközök, prosztata vibrátorok. A prosztata vibrátorok leginkább a női G-pont vibrátorokra hasonlítanak, hajlított fejük segít elérni ezt az érzékeny pontot. Természetesen akár egy G-pont vibrátor is megfelelhet a célnak, de a prosztatavibrátorok kifejezetten férfi anatómiához igazodnak. A speciális kialakításuknak köszönhetően ezek a vibrátorok egy időben izgatják a prosztatás, és a gátat is, így még nagyobb élvezetet okoznak.