Keresés

Mi az a csiklószívó?

A csiklószívó, vagy csiklópumpa működése és funkciója hasonló a vaginaszívóhoz. A különbség csupán annyi, hogy a klitorisz pumpának kisebb szívóveje van, hogy jobban illeszkedjen a felpumpálni kívánt részhez. Ami lehet a csikló, de használható a mellbimbó izgatására is. (Természetesen léteznek külön bimbószívók is, de ezek is alkalmasak lehetnek a csikló felpumpálásra)

A lényege, hogy a vákuum hatására csikló megduzzad, a vérerek kitágulnak, és így extra érzékeny lesz az ingerekre. A játéknak van egy kis S/M feelingje, így nem biztos hogy mindenkinek bejön. De a megduzzadt csikló ingerlésével új ingereket, és nagyobb orgazmust érhetünk el. Éppen ezért léteznek kifejezetten vibrációs szívók is, melyek a vákuum mellet rezgéssel segítenek a csúcsra jutni.

Használatánál mindenképpen figyelni kell a fokozatosságra, és az egyéni inge-, fájdalomküszöbre. Igény szerint, a klitorisz extra nagyra is felpumpálható, ami extrém látványt és extrém élvezeteket adhat. Mint ahogy írtuk, ez a játék nem való mindenkinek, de ha kedvet érzel hozzá, próbáld ki bátran! 🙂