Keresés

Mi a különbség a síkosítók között?

A síkosítók fontos kiegészítői a szexjátékszerekenek. A sikamlósság rendkívül fontos, hiszen kellemesebbé, élvezetesebbé teszi a szexet. Elősegíti a behatolást és megvéd az esetleges hámsérülésektől. Ez pedig fokozottan fontos akkor, amikor szexjátékszerekről van szó. Persze a legjobb és legizgalmasabb megoldás a természetes nedvesítés. Vannak hölgyek akiknek ezzel sosem volt gondjuk, addig másoknál előfordulhat hogy a természetes síkosítás nem minden esetben elegendő. Ez természetesen sok mindentől függhet. Az egyéniAz izgalmi állapoton túl befolyásolhatja a hangulat, a stressz, a nem megfelelő folyadékbevitel is.

Továbbá léteznek szexuális játékok, ahol a természetes síkosítás nem megoldás, vagy nem elegendő. Ilyen például az anális szex, de a “fisting” játékok is elképzelhetetlenek extra síkosítás nélkül.

Mi a különbség a síkosítók között?

Síkosítókból nagyon sokféle létezik. Ez az óriási a választék pedig egyértelműen megnehezíti a választást. Ilyenkor előfordulhat az, hogy a bőség zavarában megunjuk a keresgélést, majd az első szimpatikusnak tűnő terméket a kosárba dobjuk. És így sajnos előfordulhat az hogy mellé választunk. Néhány alapvető dolog van amivel célszerű tisztában lennünk, a többi az már csak hab a tortán.

Alap szabályként elmondható, hogy ha nem tudod milyen síkosító válassz, keresd a vízbázisú (vízben oldódó) síkosítókat. Ezekkel biztos nem fogsz mellé fogni. A víz alapú síkosítókra ugyan jellemző hogy hamarabb elvesztik a síkosító képességüket, de igazából majdnem minden fronton megállják a helyüket. Az egyik legfontosabb tulajdonságuk, hogy szilikon szexjátékszerekkel együtt is használhatóak. Mivel vízben oldódnak, könnyű őket kimosni, nem hagynak foltot a ruhán, ágyneműn. Továbbá léteznek közöttük orvosi tisztaságú, allergénektől mentes termékek is, melyeket a legérzékenyebb bőrűek is nyugodtan használhatják.

A másik nagy család, a szilikonos síkosítóké. Ezek a termékek szilikon alapanyagúak, ezért “vastagabbak” mint a vizes síkosítók. Sokkal tovább tart a hatásuk, és mivel vízben nem oldódnak akár kádban, zuhany alatt is használhatóak. Egy nagyon fontos tulajdonságukkal is tisztában kell lenni: a szilikonos síkosító NEM használható szilikonból készült játékszerekhez! Tehát ha van szilikon vibrátorod, vagy dildód, mindenképpen kerüld a szilikonbázisú síkosítókat, mert tönkreteszik a drága játékszered anyagát!

A szilikonos síkosítókat leginkább anális szexhez ajánljuk, és olyan játékokhoz, ahol a hosszan tartó és bőséges síkosítás elengedhetetlen, mint például a “fisting” (más néven ökölszex játékok)

A síkosítók nem pusztán a sikamlós együttlétekben lehetnek segítségre, de léteznek stimuláló hatású készítmények is. Ezek hűsítő, melegítő, bizsergető hatásuknak köszönhetően teljesen új dimenzióba emelhetik az élményeket.

TIPP!

Síkosítókat kaphatsz különböző kiszerelésben, a pár milliliteres tubustól akár az egy literes flakonos kiszerelésig. Mivel nem mindegyik síkosító jön be mindenkinek azt javasoljuk, hogy amíg nem ismered az adott terméket, először inkább a kisebb kiszerelést válaszd. Az sem rossz megoldás ha egyszerre több különböző, kis kiszerelésű síkosítót is megvásárolsz, így lehetőséged van többet is kipróbálni. Ha megvan az ideális választás, akkor célszerű a nagyobb kiszerelésű terméket megvásárolni.