Keresés

Még könnyebb a választás - Erotika.Shop.hu

Termékszűrő funkció az Erotika Shop webáruházban

Sok bejegyzésünk foglalkozik azzal, hogy milyen szempontok játszanak szerepet egy-egy szexjátékszer kiválasztásánál, és hogy mennyire fontos az, hogy az igényeidhez legjobban illeszkedő segédeszközt találd meg.

Vibrátor, vagy dildó választásánál nem csak a funkciók és a használt anyagok a fontosak, de legalább ugyanennyire fontos szempont a mérete. Milyen hosszú, ebből hány centiméter használható, mekkora az átmérője? Persze ezek a paraméterek mind egyén függőek, valaki a nagyobb méreteket kedveli, valaki a kisebbeket, valakinek fontos az akkumulátoros használat vagy a vízállóság, valakinek ezek nem lényege szempontok. Egy biztos, egy megfelelő játékszer sok örömet és izgalmas percet fog tudni okozni, míg egy rosszul kiválasztott kényeztető akár totális csalódás is lehet.

De nem elég az, hogy tudjuk milyen funkciókra van szükségünk és mekkora méretű kényeztető szeretnénk, az igényeinknek megfelelő terméket meg is kell találni a szexshopok kínálatában. Egy hagyományos üzletben valószínűleg könnyebb dolgunk van, hisz általában kevesebb termékkel foglalkozik mint egy webshop, a termékek is mind megtekinthetők, kézbe vehetők. De egy webáruházban, ahol több száz (netán ezer) termék között kell megtalálni az ideálisat, sokkal nehezebb dolgunk van. Tudja ezt az Erotika.Shop webáruház is, éppen ezért egy új és rendkívül hasznos funkciót vezettek be a webshopban.

Mától a legnépszerűbb kategóriákban (vibrátorok, női kényeztetők, dildók, férfi maszturbátorok) termékszűrő funkció segíti a választást. Nem kell mást tenned csak beállítod a számodra fontos paramétereket (méret, anyag, akkumulátor, vízállóság, stb…) és azonnal megkapod az igényeidnek megfelelő termékek listáját.

Erotika Shop webáruház - vibrátor választás