Keresés

Luxy 8 tapadókorongos dildó - teszt Ildikótól

A megbeszéltek szerint pontosan érkezett ismét a csomag. Ahogy az illik, a postás egy normál, diszkrét csomagot hozott.

A dobozban egy tapadókorongos, élethű formájú dildó lapult. A leírás szerint ruganyos, kristálytiszta PVC-ből készült, pénisz formájú dildó, erezett felszínnel, élethű makkal, herékkel és tapadókoronggal. Teljes hossza 20cm, az átmérője kb 3,5 – 3,9cm.

Diszkrét, jelöletlen csomagolás

Dildó. Sosem használtam, sosem volt. Úgy gondoltam ha nem kapcsolom be a vibrátort az ugyanolyan mint egy dildó. De ez szép is. Átlátszó anyaga akár dísze is lehetne egy extrém hálószobának 😀 20 centi tömör férfiasság.

A 20cm nekem sok volt. De a sokban az a jó, hogy nem kevés 😉 Tehát annyit használ belőle az ember lánya amennyi jól esik, pont annyit. Nem hiányzik belőle, pont annyi amennyi kell.

Párom a fényképezőgéppel volt elfoglalva és úgy gondoltam felcsigázom kicsit. A nappaliban van egy üveg dohányzó asztalunk ami ideális magasságban van. letapasztottam a dildót az üveglapra és a makk részére nyomtam egy kis durex play síkosítót. Könnyen tapad egyébként bármilyen sima felületre. Kád széle, csempe, zuhanykabin oldala esetleg asztal vagy szekrény oldala. Szóval megszabadultam a ruháimtól és egy kis síkosítóval átsimogattam a puncimat. Az átlátszó dildó stabilan várta a belém hatolást. Anyaga megfelelően kemény de mégis jó érzés. Mint egy igazán beindult férfi testrész. Formája első látásra furcsa volt de az érzés amit adott az nem.

Ildi és a dildó

Behatoláskor, és úgy az egész aktus alatt kellemes érzést nyújtott. Mikor elfáradt a combom, elhelyezkedtem az ágyon és még barátkoztam a formással. A tapadó korong használata nélkül, kézben tartva is kényelmes használni. A súlya mivel tömör és kellően merev, se nem könnyű se nem nehéz. Ideálisan áll a kézben és a formája miatt könnyen behelyezhető a punciba fekvő vagy ülő helyzetben is. A hereformáknak köszönhetően pedig akkor is biztos a fogása ha síkos.

Ildikó és a Luxy dildó

Mivel dildórol van szó, nincs rezgés, nincsenek előre programozott stimulálások. Viszont akinek nem hiányzik a vibrálás az megtalálja a játékszerét benne. Szép, átlátszó, kellemes tapintású és ideális a vastagsága. A hossz az meg ugye annyi amennyit használni szeretne belőle az ember lánya.

Azoknak ajánlom, akikek a természetes formákat szeretik, és nem érzik szükségét a vibrációs stimulálásnak.

Ildi

Azoknak, akik pedig szívesen látnának még fotókat a tesztről – és persze Ildiről – azt javasoljuk nézzenek vissza gyakran, mert Ildikó azt ígérte hamarosan elküldi a teljes fotósorozatot. 😉

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése