Keresés

Luxus Svakom vibrátorok

Luxus kategóriás Svakom vibrátorok

A Svakom idén két díjat is nyert az Hannoverben megrendezésre kerülő EroFame 2015 elnevezésű Nemzetközi Erotikus Ipari Vásáron. A legnevesebb erotikus kiáson több mint 200 gyártó képviseltette magát a világ minden tájáról.

A kiállításon a Svakom két tekintélyes díjat is megnyert. A leginnovatívabb cégnek járó “Ean Erotix Award” és a “Best Toy Technology 2015 Award” díjakat hozta el az idei rendezvényen.

A Svakom termékek méltán lehetnek kihívói a világszerte elismert és keresett LELO kényeztetőknek. Ezek a csúcskategóriás kényeztetők most már partnereink webáruházaiban is készletről elérhetőek, így akár Karácsonyra is izgalmas és exkluzív ajándékok válhatnak belőlük.

Svakom Alice csiklóizgatós vibrátor

Egyszerű, rendkívül elegáns, letisztult formavezetésű, maximálisan bőrbarát és környezetbarát anyagok felhasználásával készült, dupla-motoros vibrációs kényeztető, újratölthető akkumulátorral. Teljesen sima felszínnel, bársonyos, selymes tapintással, íves, a G-pont masszírozására is tökéletes kialakítással és intenzíven bizsergető csiklóizgató karral. A két nagy teljesítményű, de rendkívül halk, diszkrét motor a szárban és a csiklóizgató karban kapott helyet. A vibráció egyszerűen, gombnyomással vezérelhető 8 különböző ritmusban

Svakom Barbara csiklókaros vibrátor

Hangsúlyos, bordázott, hajlított fejjel készült, a G-pont masszírozására tökéletes kényeztető, egyszerű, rendkívül elegáns, letisztult formavezetéssel, maximálisan bőrbarát és környezetbarát anyagok felhasználásával, újratölthető akkumulátorral, bizsergető, vibráló csiklóizgató karral. Bársonyos, selymes tapintással, dupla-motoros kialakítással. A két nagy teljesítményű, de rendkívül halk, diszkrét motor a szárban és a csiklóizgató karban kapott helyet. A vibráció egyszerűen, gombnyomással vezérelhető 8 különböző ritmusban.

Svakom Betty G-pont vibrátor

Közepes méretű kényeztető, egyszerű, rendkívül elegáns, letisztult formavezetéssel, maximálisan bőrbarát és környezetbarát anyagok felhasználásával, újratölthető akkumulátorral. Bársonyos, selymes tapintással, íves formával, hangsúlyos, barázdált fejjel, mely ideális a G-pont intenzív masszírozására. Nagy teljesítményű, de rendkívül halk, diszkrét motorral.A vibráció egyszerűen, gombnyomással vezérelhető 6 különböző ritmusban.