Keresés

LOVENSE Max - Intelligens masztrubátor férfiaknak

Eddig már több okos szexeszközt bemutattunk oldalunkon. Intelligens gésa golyó, mobilról vezérelhető csiklóizgató, vibrobugyi, okosvibrátor. Ezek mindegyike mobiltelefonról vezérelhető szexuális kényeztető. De még egy dolog közös bennük. Igen, mindegyik a hölgyeknek készült!

Most végre megjelent az okostelefonról vezérelhető férfi maszturbátor is!

LOVENSE Max – újratölthető maszturbátor

Ez a csúcskategóriájú művagina, érzéki szívó-szorító élménnyel és vibrációval kényeztet egyszerre. További érdekessége, hogy mobiltelefonról is vezérelhető. Sőt, a telefonra letöltött applikáció segítségével, bárhonnan irányítható. Akár a szomszéd szobából, akár egy másik földrészről. Ezzel a megoldással egy új dimenzióba emelhető az erotikus SMS- vagy akár a webkamerás chateleés.

A művagina szilárd, dekoratív, fehér műanyag vázzal rendelkezik. Belül rendkívül realisztikus, maximálisan bőrbarát, szuper-puha, lágy, rugalmas, selymes, bársonyos anyagból. Érzékien formált, ínycsiklandóan húsos szeméremajkakkal, belső stimuláló, masszírozó, puha gömbös felszíni kialakítással. A puha anyagú mandzsetta a vázból kivehető, egyszerűen tisztítható.

A kényeztető különlegessége, hogy kétoldali légpumpával rendelkezik, melynek köszönhetően érzéki szívó, szorító hatást kelt a hímvesszőn, valamint a végében, a makknál az intenzív vibráció is bekapcsolható.

A szívó hatás három fokozatban vezérelhető a tokon található gombok egyikével (finom, enyhe, mély). A rezgés szintén három fokozatban szabályozható a tokon található egyik gomb segítségével (gyengéd, közepes, erős).

LOVENSE Max 2 okos maszturbátor