Keresés

Liberátor szexpárnák

A tökéletes behatolási szög megtalálását segíti elő ez a speciális bútordarab, ami minden pózhoz a lehető legjobb alátámasztást adja!

Szex közben nem mindegy, hogy mi van az ember popsija alatt, min hasal vagy támaszkodik, de a tökéletes szögek is sokat lendíthetnek az együttléten. Ezeket a szempontokat figyelembe véve alkották meg azt a szexfotelt, amit az aktuális pózoknak megfelelően alakíthat át az ember, hogy a tökéletes behatolás lehetővé váljék.

Legyen szó a jól ismert 69-es pózról, a misszionáriusról, a kutya vagy az olló pózról, a szexfotel jó szolgálatot tehet – ha nem érezzük túl körülményesnek használatát. Az, ék alakú párnák variálásával fokozhatjuk a gyönyört. A párnák speciális szivacsból, kiváló minőségű, tartós, bársonyos tapintású, mikroszálas huzattal készülnek és a különfélébb színekben kaphatók. A fotel alkatrészei ehetővé teszik, hogy a párok a bonyolult, komoly izommunkát igénylő pózokat is könnyen kivitelezhessék, és a fárasztó testhelyzetet könnyedén fenntartva tudjanak eljutni a csúcsig.

Tedd kényelmesebbé és változatosabbá a szexuális együttléteket!
Ennek a nem mindennapi szexpárna szettnek a segítségével az erotika mélységének új dimenzióit fedezheted fel!